Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Joulun toivotuimmat tuoksut

Tuoksut herättävät tunteita ja muistoja, ja siksi tuoksu on hyvin erityinen joululahja. Kokosimme yhteen tämän joulun toivotuimmat tuoksut – tutustu tuoksuihin ja hanki parhaat tuoksulahjat Sokokselta, Sokos Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Osta tuoksuja

Tuoksuja naiselle

Monet tämän joulun toivotuimmista naisten tuoksuista ovat hyvin pehmeitä, aistikkaita ja naisellisia. Rakastatko kukkaisia tuoksuja, pehmeän ambraisia tuoksuja tai makean vaniljaisia tuoksuja? Nämä ja valtavan määrän muita vaihtoehtoja löydät myymälöistä ja verkkokaupasta sokos.fi.

Sensuellia punaista – Givenchy L'Interdit Rouge Ultime EdP

Äärimmäisen sensuelli gourmand-tuoksu, Givenchy L’Interdit Rouge Ultime, sopii rohkealle, itsevarmalle naiselle, joka rakastaa jännitystä ja tavoittelee kaikkea muuta kuin tavanomaisuuksia elämässään. Tuoksu on kuin valkoinen kukkakimppu punaisilla vivahteilla. Pohjatuoksun metsäinen nuotti ja kaakaopavun täyteläinen herkullisuus luovat koukuttavan yhdistelmän.

Tuoksu jumalattarille – Burberry Goddess EdP

Makean vaniljainen gourmand-tuoksu sopii täydellisesti naiselle, joka säteilee luottamusta, lempeää voimaa ja ystävällisyyttä kuin leijonakuningatar ikään. Burberry Goddess -tuoksua hallitsee madagaskarinvanilja, jota täydentävät laventelin ja kaakaon tuoksunuotit. Mausteisuutta tuoksuun on luotu inkiväärin vivahteilla.

Herkkyyttä ja voimaa – Prada Paradoxe Intense EdP

Prada Paradoxe Intense -tuoksu ilmentää naisellisuuden kontrasteja, herkkyyttä ja voimaa, ja se sopiikin hyvin odotuksia ja normeja haastavalle naiselle. Kiehtova kukkais-ambrainen tuoksu sisältää metsäisiä yksityiskohtia. Jasmiininkukkien herkkyys ja ambran lämpö kohtaavat rohkean ja voimakkaan sammalyhdisteen. Tuoksuun on saatavilla täyttöpakkaus.

Sano kyllä elämälle – Giorgio Armani Sì Intense EdP

Pehmeää aistikkuutta tihkuva versio Sì-tuoksusta kutsuu sanomaan kyllä intohimolle, vapaudelle, rakkaudelle ja itsellesi. Tässä aistikkaassa tuoksussa on chypren ja lämpimän ambraisuuden elementtejä. Mustaherukkanektarin hedelmäisyys saa seuraa damaskonruususta, sametinpehmeästä davanaöljystä ja Madagaskarin bourbonvaniljasta. Tuoksuun on saatavilla täyttöpakkaus.

Osta tuoksuja

Tuoksuja miehelle

Rakastatko raikkaita ja sporttisia tuoksuja, mystisen mausteisia tuoksuja vai viettelevän aistikkaita tuoksuja? Sokoksen, Sokos Emotionin ja verkkokauppa sokos.fin laajasta valikoimasta löydät varmasti aistejasi hyväilevän tuoksun joko itsellesi tai rakkaallesi.

Ylivoimaista karismaa – Hugo Boss Bottled Elixir

Hienostunut, erittäin voimakas ja maskuliininen, massasta erottuva Boss-tuoksu aikuiselle, itsevarmalle miehelle. Tämä puisia, ambraisia ja mausteisia nuotteja sisältävä tuoksu kestää iholla erittäin hyvin. Boss Bottled Elixir on erittäin vastustamaton yhdistelmä suitsuketta, kardemummaa, vetiveriä, patsulia ja setripuuta.

Raikkautta ja särmää – Calvin Klein Defy EdT

Calvin Kleinin raikas ja maskuliininen Defy-tuoksu sopii energiselle, ulkona viihtyvälle miehelle, jonka luonteessa on kapinallista uhmakkuutta ja särmää. Puinen tuoksu sisältää bergamotin, laventelin ja vetiverin addiktoivia tuoksunuotteja.

Modernia maskuliinisuutta – Yves Saint Laurent MYSLF EdP

Yves Saint Laurentin uutuustuoksu MYSLF kuvaa modernia maskuliinisuutta ja miehen kaikkia puolia. Tämä sitruksinen, kukkien ja metsän sävyjä sisältävä tuoksu sopiikin erinomaisesti miehelle, joka näyttää avoimesti tunteensa. MYSLFin tuoksunuotteja ovat Calabrian bergamotti ja tunisialainen appelsiininkukka, metsäisyyttä luovat Ambrofix™ ja indonesialainen patsuli. Tuoksuun on saatavilla täyttöpakkaus.

Meri mielessäni – Giorgio Armani Acqua di Giò Parfum

Acqua di Giò Parfum on intensiivisen puinen ja merellinen tuoksu, johon suitsukkeen sävyt tuovat lämpöä. Tuoksu sisältää bergamottia, kurjenpolvea, rosmariinia ja salviaa. Pohjatuoksusta voi havaita patsulia ja metsäisiä sävyjä. Tuoksu on täydellinen valinta raikkaiden tuoksujen ystävälle. Tuoksuun on saatavilla täyttöpakkaus.