Sisältöön
Kuvassa naisia, joilla päällä Suomi-design vaatteita, Marimekkoa, Katri Niskasta ja Nansoa. Kuvassa naisia, joilla päällä Suomi-design vaatteita, Marimekkoa ja Katri Niskasta

Rakastu Suomi-designiin – pue päällesi kevään trendikkäimmät tuotteet

Tule tutustumaan kotimaisen designin uutuuksiin! Suomi-designin huippubrändit tarjoavat laadukasta ja vastuullista muotia jokaiseen tilanteeseen, olipa kyseessä arki tai juhla.

Katri Niskasen vaatekaapin peruspilareista löydät ajattomat, naiselliset ja klassiset asukokonaisuudet niin toimistolle kuin lopputalven juhliinkin. Kevään kaipuun tyydyttää Nanson värikkäät ja klassiset vaatteet. Aarikan koruilla annat pukeutumiselle vielä viimeisen silauksen.

Osta Katri Niskasen tuotteita

Osta Nanson tuotteita

Osta Aarikan tuotteita

Kuvassa naisia, joilla on päällä Suomi-design vaatteita. Papu design sininen mekko, R-collection oranssi mekko ja Marimekko Unikko housut.

Ikoninen Marimekon Unikko -kuvio juhlistaa 60-vuotista taivaltaan kevään väreissä juhlavuoden mallistossaan. Tyylitietoinen löytää kestävän tyylin Makian selkeälinjaisesta mallistosta ja R-Collectionin rennoista ja värikkäistä tuotteista. Kevään iloa ja tyyliä pukeutumiseen tuo Papun uniikit mekot sekä Kaikon raikas design. Tule inspiroitumaan kotimaisten huippubrändien tuoreimmista luomuksista ja päivitä vaatekaappisi kevätkaudelle!