Weleda (42 kpl)

31,90
Verkkokaupassa

Weleda Pomegranate lahjapakkaus sisältää; Jardin de Vie Grenade -tuoksun 50 ml ja Pomegranate -suihkuvoiteen 200 ml.

Jardin de Vie Grenaden inspiraatio tuoksuun on saatu kaukaisista puutarhoista, joissa tuoksuvat luonnolliset eteeriset öljyt. Tämän sensuellin, naisellisen ja hienostuneen tuoksun ainesosat ovat appelsiininkukka, intialainen davana-kukka ja vanilja.

Elvyttävä Pomegranate -suihkuvoide pesee lempeästi. Antioksidanttinen granaattiomenansiemenöljy ja kosteutta sitovat macadamia- ja seesamöljy ravitsevat ja pehmentävät ihoa.

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hoitokynä suojaa ja hoitaa tehokkaasti kynsiä ja kynsinauhoja. Hoitokynä on kätevä pitää mukana laukussa. Pyöritä kynän takaosaa. Levitä voidetta kynnelle ja hiero kevyesti. Voit käyttää kynää monta kertaa päivässä tarpeen mukaan.

13,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kynsinauha hoitokynä pehmentää ja muotoilee kuivia kynsinauhoja niitä samalla hoitaen. Levitä voidetta kynsinauhalle ja anna vaikuttaa hetkisen. Työnnä kevyesti kynsinauhoja taaksepäin kynän kärjellä niitä samalla muotoillen. Näin kynsinauhoista tulee terveet ja pehmät.

9,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Weledan perinteinen sinkkivoide joka suojaa vaippaalueen ihoa ja hoitaa ihorikkoutumia. Calendula –tuotesarja vauvoille ja lapsille luo iholle lämmittävän ja suojaavan kerroksen ravitsevia kasviuutteita- ja öljyjä, jotka tukevat ihon hyvinvointia. Tuotteissa käytettävä kehäkukka on viljelty luomutiloilla ja kerätty sekä uutettu huolella tuotteiden korkean laadun varmistamiseksi. Voidaksemme tarjota iholle sen kehityksen alussa tarvitseman intensiivisen hoidon ja huolenpidon, keräämme kehäkukat vasta kun se on saavuttanut arvokkaiden vaikutustensa korkeimman mahdollisen tason. Weledan Calendula –ihonhoitosarja vauvoille ja lapsille suojaa ja ravitsee ihoa vauvasi ensimmäisestä päivästä alkaen – hellävaraisesti ja luonnollisesti. Luomutuotettu kehäkukka on aktiiviraaka-aine joka tukee ihon herkkää toimintaa rauhoittaen ja suojaten. Muiden tarkoin valittujen raaka-aineiden lisäksi löydät tuotteesta luomutuotettua kamomillaa joka on myös tunnettu ihoa rauhoittavasta ja ärsytysreaktioita ennaltaehkäisevästä vaikutuksestaan. Vauvoille ja lapsille tarkoitetut tuotteet sisältävät myös korkealaatuisimpia kasviöljyjä kuten seesami- ja manteliöljyä jotka molemmat sisältävät runsain mitoin monityydyttyneitä rasvahappoja ja ravitsevat ihoa. Kaikki lapsille suunnatut ihonhoitotuotteemme on kehitetty yhteistyössä kätilöiden ja ihotautilääkäreiden kanssa erityisesti vauvojen ja lasten herkän ihon tarpeet mielessä pitäen. Käyttö: levitä puhtaalle ja kuivalle iholle vaipanvaihdon yhteydessä tai aina tarvitaessa.

Tuoteinfo:

Ilman eteerisiä öljyjä. Sinkkivoide joka suojaa vaippaalueen ihoa.