Sisältöön
Weleda

Weleda Skin Food Light Emulsiovoide 30ml

12,90 €
430,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Weleda Skin Food Light on kevyempi versio Skin Food Original perusvoiteesta. Se on koostumukseltaan ravitseva ja kevyt, joka kosteuttaa välittömästi levityksen jälkeen. Silkinpehmeä emulsiovoide sisältää ekologista auringonkukkaöljyä ja keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan uutteita. Käytä voidetta kasvoille, koko vartalolle tai vaikka meikinpohjustusvoiteena tai kasvonaamiona. Weledan tuotteilla on NATRUE-sertifikaati sekä UEBT-sertifikaatti. Weledan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Saatavilla 30ml ja 75ml pakkauksissa.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Beeswax (Cera Alba), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Limonene*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Viola Tricolor Extract, Lanolin, Carrageenan, Xanthan Gum, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Geraniol*, Citral*. *from natural essential oils organic ingredient

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Midsona Finland Oy

Käyttöohjeet

Käytä Skin Food -voidetta esimerkiksi käsien, jalkojen, kasvojen ja säärien kuivalle iholle, huuliin ja kynsinauhoihin. Skin Food sopii erinomaisesti pohjustusvoiteeksi meikin alle. Se saa meikin pysymään ja antaa kaunista hehkua. Käytä päivittäin tai tarvittaessa.

Skin Food Light appliceras över områden där huden känns torr, dagligen eller vid behov.

Säilytys

Säilytä normaalissa huoneenlämmössä

Förvaras vid normal rumstemperatur

Tuotekoodi

4001638501484

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita