Sensai (136 kpl)

Sensai Cheek Blush puuterimainen poskipuna 4 g

Sensai Cheek Blush puuterimainen posk...

33,90 (43,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Cheek Blush -puuterimainen poskipuna. Pehmeän silkkinen ja kuulas poskipuna. Paletissa 3 erilaista harmoniaa ja kerrostetut värit joiden avulla lopputulos on luonnollisen kaunis ja vivaihteikas. Pakkauskoko 4 g.

Tuoteinfo:

Poskipuna, levitä rasiassa olevalla siveltimellä poskipäihin. Voit käyttää myös kasvojen muotoiluun, otsalle ym.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Silky Design Rouge huulipunakynä 1,2 g

Sensai Silky Design Rouge huulipunaky...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silky Design Rouge 1,2 g on silkinpehmeä huulipunakynä, joka liukuu vaivatta huulilla kosteuttaen, rajaten ja sävyttäen. Löydä oma punaisesi kuudesta kauniista sävystä. Levitä huulille Lip Base -huultenpohjustustuotteen jälkeen.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Cellular Performance Lifting Cream -kiinteyttävä voide 40 ml

Sensai Cellular Performance Lifting C...

154,90 (199,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Cellular Performance Lifting Cream on ainutlaatuinen ihon veltostumista torjuva voide aikuisen naisen iholle. Ylellinen voide kiinteyttää ja selkeyttää kasvojen piirteitä. Natural Musculifter -aineosa energisoi iholihaksia ja saa kasvot tuntumaan kohotetuilta ja nuorekkailta. Pakkauksen mukana hierontaohjeet kasvoille.

Tuoteinfo:

Täyteläinen voide, joka hoitaa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa. Levitä kasvojen iholle ihonpuhdistuksen ja hoitoveden jälkeen aamuin illoin hierontatekniikoiden mukaisesti.

5,0 / 5
Sensai Lipliner Pencil Refill -huultenrajauskynä täyttö 0,15 g

Sensai Lipliner Pencil Refill -huulte...

15,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Lipliner Pencil Refill on huultenrajauskynän täyttöpakkaus. HUOM! Tämä tuote ei sisällä koko kuvassa olevaa kynää, vaan pelkän värin täyttöpakkauksen kynän sisään.

Tuoteinfo:

Huultenrajauskynän täyttöpakkaus. Kun kuulet naksahtavan äänen, vaihda uusi täyttö.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Silky Purifying Milky Soap vaahtoutuva puhdistusemulsio 150 ml

Sensai Silky Purifying Milky Soap vaa...

KUIVA-/ERITTÄIN KUIVA IHO. Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe, vaahtopuhdistus poistaa talin, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut sekä valmistelee ihon kaksoiskosteutukseen. Sensai Silky Purifying Milky Soapin samettinen puhdistusvaahto kosteuttaa ihoa ja tekee siitä silkin tavoin kirkaan ja läpikuultavan. Ihanteellinen kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Tuoteinfo:

Ota pieni määrä tuotetta kämmeniin, vaahdota runsaan veden kanssa ja pese kasvot, välttäen silmänympärysihoa. Käytä iltaisin puhdistuksen toisena vaiheena ja aamulla yksinään. Huuhtele pois runsaalla vedellä tai käytä Sponge Chief -liinaa.

4,75 / 5
Vain myymälässä
Sensai Prime Solution -hoitovesi 75 ml

Sensai Prime Solution -hoitovesi 75 ml

Sensai Prime Solution -hoitovesi. Täyteläinen, raikas ja miellyttävän tuoksuinen ensimmäisen vaiheen kosteutus tekee ihosta pehmeän, kosteutetun ja elpyneen näköisen. Iho on valmis vastaanottamaan voiteiden tai emulsioiden vaikutukset. Kaksoiskosteutuksen ensimmäinen oleellinen vaihe ei vain kosteuta ihoa vaan se myös elvyttää iän myötä hidastuvaa tärkeää solujen välistä tiedonvälitystä. Koishimaru Silk EX -uute kosteuttaa ihosolut runsaalla pitkäkestoisella kosteudella ja Sanzashi-uute (orapihlajauute) tehostaa solujen vastaanottokykyä ja valmistaa ihon vastaanottamaan ihon ikääntymistä torjuvien hoitotuotteiden vaikutukset.

Tuoteinfo:

Täyteläinen hoitovesi. Levitä puhdistuksen jälkeen aamuin ja illoin kosteutuksen ensimmäisenä vaiheena. Levitä sen jälkeen iholle emulsiota tai voidetta.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream -ryppyjä häivyttävä voide 40 ml

Sensai Cellular Performance Wrinkle R...

201,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream on täyteläinen voide, joka napakoittaa aikuisen naisen ihoa ja täyttää rypyt sisältäpäin. Voiteen vaikuttavat aineosat parantavat kollageenin määrää ja laatua. Ihosta tulee kiinteä ja silkinpehmeä.

Tuoteinfo:

Voide, joka häivyttää ryppyjä ja napakoittaa ihoa. Levitä kasvoille ihonpuhdistuksen ja hoitoveden jälkeen aamuin illoin.

Sensai Silk Emulsion Light -kevyt emulsio 100 ml

Sensai Silk Emulsion Light -kevyt emu...

73,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silk Emulsion Light on nopeasti imeytyvä hoitoemulsio naisille, jotka haluavat ehkäistä jo ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä. Kevyt, tasapainottava hoitoemulsio ylläpitää ja parantaa ihon kiinteyttä, kirkkautta sekä pehmeyttä, jolloin iho säilyy nuorekkaana pidempään. Valkopaju-uute suojaa ihoa. Silkkiuute stimuloi ihon nuorekkuuteen vaikuttavia tekijöitä. Iho on silkkisen pehmeä ja kosteutettu. Sopii normaalille, rasvaiselle ja sekaiholle.

Tuoteinfo:

Hoitoemulsio päivä- ja yökäyttöön ehkäisemään ihon ensimmäisiä vanhenemisen merkkejä. Levitä kasvojen iholle puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen.

5,0 / 5
Sensai Silky Bronze Sun Protective Compact aurinkosuojameikkipuuteri 8,5 g

Sensai Silky Bronze Sun Protective Co...

54,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen, anti-ageing aurinkosuoja meikkipuuteri, joka antaa hyvän suojan UVA ja UVB -säteitä vastaan SK 30. Unelman keveä, vettä hylkivä koostumus levittyy kauniisti. Rasiassa levityssieni mukana. Levitys kuivalla sienellä: Puolimatta, luonnollinen lopputulos. Levitys kostealla sienellä: Raikas matta lopputulos.

Tuoteinfo:

Ihon ikääntymistä torjuva, vedenkestävä aurinkosuojameikkipuuteri, jonka puuterimainen koostumus peittää pigmentaatiota ja samean ihonvärin sekä tekee ihonväristä kauniin ja tasaisen. Levitä kaksoiskosteutuksen jälkeen pakkauksessa mukana olevalla sienellä. Käytä kuivalla sienellä kun haluat pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen tai kostealla sienellä raikkaan ja mattapintaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Cellular Performance Deep Lift Filler  Täsmähoito täyteläisyyttä kaipaaville alueilla 20 ml

Sensai Cellular Performance Deep Lift...

131,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

DEEP LIFT FILLER on intensiivinen hoitotuote, joka on suunniteltu kohdistamaan vaikutuksensa täyteläisyyttä kaipaaviin tai uurteisiin kohtiin ihossa. Sen Cushion Enhancer -teknologia sisältää Sohakuhi-uutetta (mulperin juuriuute), joka tehostaa kollageenin tuotantoa sekä palauttaa luonnollisen volyymin ja täyteläisyyden iholle.

Tuoteinfo:

Täsmähoito täyteläisyyttä kaipaaville ihonalueille. Levitä uurteisiin kohtiin, silmien ja huulten ympärille sekä nasolabiaalisiin juonteisiin.

5,0 / 5
Sensai Rouge Vibrant Cream Colour huulipuna 3,5 g

Sensai Rouge Vibrant Cream Colour huu...

31,50 24,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava, voidemainen huulipuna, jonka kauniit värit korostavat huuliasi upeasti.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Cellular Performance Total Finish Foundation meikkipuuteri 11 g

Sensai Cellular Performance Total Fin...

76,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen, silkkinen anti-ageing meikkipuuteri. Sen keveä koostumus kiinnittyy hyvin ja joustavasti ihoon. Peittää ja häivyttää hienoja juonteita ja huokosia. Lopputuloksena silkkinen kuulaus ja kauniin tasainen sävy ja hyvin kosteutettu ja hoidettu iho. Pakkaus sisältää myös meikkisienen. Refill-pakkaus, rasia myydään erikseen.

Tuoteinfo:

Levitä meikkipuuteri mukana tulevan meikkisienen avulla. Käytä meikkisienen sieni puolta kun haluat peittävämmän lopputuloksen ja nukkamaista puolta kun haluat ilmavamman keveän lopputuloksen. Voit käyttää myös nukkapuolta viimeistelyyn. Ota meikkisieneen meikkipuuteria ja levitä kasvoille aloittaen kasvojen keskikohdalta häivyttäen kasvojen reunoja kohden.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Lip Base SPF 15 -Huulimeikin pohjustustuote SK 15 4,2 g

Sensai Lip Base SPF 15 -Huulimeikin p...

Sensai Lip Base on huulimeikin pohjustustuote, joka kosteuttaa huulet ja häivyttää juonteiden ja epätasaisuuksien näkyvyyttä. Pohjustustuote myös suojaa hellävaraisesti herkästi kuivuvia huulia. Sisältää suojakertoimen 15.

Tuoteinfo:

Huulimeikin pohjustustuote, joka kosteuttaa huulia ja tasoittaa huulten pintaa. Suojakerroin 15. Levitä huulille ennen huulimeikin laittoa.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance Double Moisturising Trial Set lahjapakkaus

Sensai Cellular Performance Double Mo...

86,90

(Arvo 118,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lahjapakkaus sisältää: Sensai Cleansing Oil -puhdistusöljy 30 ml, Sensai Cleansing Cream -vaahtopuhdistus 30 ml, Sensai Lotion Light -hoitovesi 60 ml ja Sensai Emulsion Moist -hoitoemulsion 50 ml.

Sensain kaksoispuhdistus ja kaksoiskosteutus tuotteet, tie kohti silkin hienoa ihoa. Ensimmäisen vaiheen puhdistusöljy Cleansing Oil 30 ml, toisen vaiheen vaahtopuhdistus Cleansing Cream 30 ml, kosteuttava ja ihoa valmistava anti-ageing hoitovesi Lotion Light 60 ml ja anti-ageing hoitoemulsio Emulsion Moist 50 ml.

Sensai Intense Lasting Colour huulipuna 3,7 g

Sensai Intense Lasting Colour huulipu...

31,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen ja kosteuttava huulipuna myötäilee kauniisti huuliasi ja antaa niille kauniin kiiltävän värin.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Bronzing Powder -aurinkopuuteri 4 ,5 g

Sensai Bronzing Powder -aurinkopuuter...

41,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Bronzing Powder on ainutlaatuisen kevyt aurinkopuuteri, joka kosteuttaa ihon ja antaa sille silkinpehmeän, läpikuultavan päivettyneen sävyn. 2 sävyä.

Tuoteinfo:

Aurinkopuuteri, joka antaa luonnollisen näköisen päivetyksen iholle. Levitä Bronzing Gel -geelin päälle.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Smoothing Water Make-up Base -meikinpohjustustuote 30 ml

Sensai Smoothing Water Make-up Base -...

41,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Smoothing Water Make-up Base on erittäin kosteuttava meikinpohjustustuote, joka valmistaa ihon meikkiä varten. Pohjustus napakoittaa, pehmentää ja antaa joustavuutta iholle. Sopii niin rasvaiselle kuin kuivallekin iholle.

Tuoteinfo:

Meikinpohjustustuote, joka tasoittaa ihon pintaa ja kosteuttaa. Ota 2-3 pumpun painallusta ja levitä kasvojen, myös silmien, iholle puhdistuksen ja kosteutuksen jälkeen, juuri ennen meikin tekemistä.

4,0 / 5
Sivun alkuun