S-etukortilla -20%, etu normaalihintaisista tuotteista

Sensai (134 kpl)

Sensai Rouge Vibrant Cream Colour huulipuna 3,5 g

Sensai Rouge Vibrant Cream Colour huu...

31,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava, voidemainen huulipuna, jonka kauniit värit korostavat huuliasi upeasti.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Cellular Performance Lotion I (Light) hoitovesi 125 ml

Sensai Cellular Performance Lotion I...

71,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NORMAALI-/SEKA-/RASVAINEN IHO. Raikas, kiinteyttävä anti-ageing hoitovesi normaalille, seka- ja rasvaiselle iholle. Hoitovesi täydentää ihon kosteusvarastoja ja valmistelee sen seuraavaa hoitoa varten ja tehostaa tulevien hoitotuotteiden vaikutusta.

Tuoteinfo:

Levitä ylellisen silkkistä hoitovettä käsin kasvoille aamuin ja illoin ja käytä sen jälkeen emulsiota ja/tai voidetta.

4,5 / 5
Sensai Cellular Performance Total Finish Foundation meikkipuuteri 11 g

Sensai Cellular Performance Total Fin...

76,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen, silkkinen anti-ageing meikkipuuteri. Sen keveä koostumus kiinnittyy hyvin ja joustavasti ihoon. Peittää ja häivyttää hienoja juonteita ja huokosia. Lopputuloksena silkkinen kuulaus ja kauniin tasainen sävy ja hyvin kosteutettu ja hoidettu iho. Pakkaus sisältää myös meikkisienen. Refill-pakkaus, rasia myydään erikseen.

Tuoteinfo:

Levitä meikkipuuteri mukana tulevan meikkisienen avulla. Käytä meikkisienen sieni puolta kun haluat peittävämmän lopputuloksen ja nukkamaista puolta kun haluat ilmavamman keveän lopputuloksen. Voit käyttää myös nukkapuolta viimeistelyyn. Ota meikkisieneen meikkipuuteria ja levitä kasvoille aloittaen kasvojen keskikohdalta häivyttäen kasvojen reunoja kohden.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Total Finish Natural Matte SPF 15 Refill -meikkipuuteri 12 g

Sensai Total Finish Natural Matte SPF...

38,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Total Finish Natural Matte (Refill) on kosteuttava puuterimainen meikkivoide rasvaiselle ja sekaiholle. Meikkivoide antaa iholle raikkaan, luonnollisen peittävyyden ja mattapintaisen lopputuloksen. Sisältää Sebum Control -puuteriaineosan, joka pitää poissa hien, talin ja ylimääräisen kosteuden ihon pinnalta, mikä mahdollistaa pitkäkestoisen ja mattapintaisen meikin. Meikkivoiteessa suojakerroin 15. Meikkivoidepuuteri on täyttöpakkaus. Sensai Compact Case for Total Finnish -puuterirasian sekä Sensai Total Finish Sponge for Foundation -meikkisienen voi hankkia erikseen.

Tuoteinfo:

Kestävä meikkipuuteri rasvaiselle ja sekaiholle suojakertoimella 15. Levitä Total Finish -sienellä kauttaaltaan kasvoille.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Eyelash Base 38 C -Ripsivärin pohjustustuote 6 ml

Sensai Eyelash Base 38 C -Ripsivärin...

26,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Eyelash Base 38°C on rispivärin pohjustustuote, joka maksimoi ripsivärisi ominaisuudet. Pohjustus päällystää ripset ja saa ripset paksummaksi, pidemmäksi ja mascaran sävyn entistä syvemmäksi. Poistamiseen tarvitsee vain 38 asteista vettä.

Tuoteinfo:

Ripsivärin pohjustustuote hoitaa ripsiä ja antaa niille tuuheutta. Levitä ripsiin ennen ripsivärin levittämistä. Poistetaan 38-asteisella vedellä. Käytä hellästi apuna sormenpäitä tai vanulappuja.

4,8 / 5
Sensai Foundations Fluid Finish Lasting Velvet FV205 meikkivoide 30 ml

Sensai Foundations Fluid Finish Lasti...

41,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Foundations Fluid Finish Lasting Velvet -meikkivoide on täydellisen samettinen. Erityisen kosteuttava ja pitkäkestoinen meikkivoide.

Tuoteinfo:

Samettinen, puolimatta nestemäinen värivoide. Sen uniikki koostumus levittyy erinomaisesti ja mukautuu välittömästi ihoon. Levitä sormin pohjustetulle iholle.

4,5833 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Face Fresh Paper raikastava imupaperi kasvoille 100 kpl

Sensai Face Fresh Paper raikastava im...

Sensai Face Fresh Paper -raikastava imupaperi kasvoille on ultraohut, traditionaalinen Japanilainen Tasawashi-pellavapaperi, jolla on erityisen hyvä kyky imeä iholta rasvaa ja kiiltoa, meikkiä vahingoittamatta. Käyttö: Ota kotelosta ohut pellavapaperi liuska ja paina sitä kiiltavälle, rasvoittuneelle iholle. Iho raikastuu ja meikin kesto paranee. Helppo käyttää päivänaikana, kun iho alkaa kiiltää tai muuten halutaan meikkiin raikastusta ja lisätä sen kestoa. Pakkauksessa 100 kpl.

Tuoteinfo:

Ultraohut, traditionaalinen Japanilainen Tasawashi-pellavaripaperi, jolla on erityisen hyvä kyky imeä iholta rasvaa ja kiiltoa, meikkiä vahingoittamatta. Käyttö: Ota kotelosta ohut pellavapaperi liuska ja paina sitä kiiltavälle, rasvoittuneelle iholle. Iho raikastuu ja meikin kesto paranee. Helppo käyttää päivänaikana, kun iho alkaa kiiltää tai muuten halutaan meikkiin raikastusta ja lisätä sen kestoa.

Vain myymälässä
Sensai Fluid Finish SPF15 FF 205 Topaz Beige meikkivoide 30 ml

Sensai Fluid Finish SPF15 FF 205 Topa...

41,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Fluid Finish SPF15 -syväkosteuttava meikkivoide. Tuotteen untuvan kevyt lapikuultava koostumus antaa kauniin keveän peittävyyden sekä upean hehkun iholle. Aurinkosuoja SPF 15. Pakkauskoko 30 ml.

Tuoteinfo:

Kuulas, erityisen kosteuspitoinen värivoide. Levitä pohjustetulle iholle sormin.

4,8182 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Eye Contour Balm silmänympärysemulsio 15 ml

Sensai Eye Contour Balm silmänympärys...

Keveä, kiinteyttävä anti-ageing silmänympärysemulsio. Minimoi ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita, ihon sameutta ja turvotusta.

Vain myymälässä
Sensai Eyeliner Pencil -silmänrajauskynä 1,3 g

Sensai Eyeliner Pencil -silmänrajausk...

28,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Eyeliner Pencil on kiinteä, pehmeä silmänrajauskynä, joka tekee selkeän ja kestävän rajauksen. Kynän toisessa päässä on rajauksen pehmennin. Pakkauksessa tulee teroitin mukana. Kaksi sävyä, musta ja ruskea.

Tuoteinfo:

Silmienrajauskynä, joka pysyy hyvin. Mukana vaahtomuovinen häivytyssivellin sekä teroitin.

1,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Cheek Blush puuterimainen poskipuna 4 g

Sensai Cheek Blush puuterimainen posk...

Sensai Cheek Blush -puuterimainen poskipuna. Pehmeän silkkinen ja kuulas poskipuna. Paletissa 3 erilaista harmoniaa ja kerrostetut värit joiden avulla lopputulos on luonnollisen kaunis ja vivaihteikas. Pakkauskoko 4 g.

Tuoteinfo:

Poskipuna, levitä rasiassa olevalla siveltimellä poskipäihin. Voit käyttää myös kasvojen muotoiluun, otsalle ym.

Useita vaihtoehtoja
Vain myymälässä
Sensai Cellular Performance Cream Foundation meikkivoide 30 ml

Sensai Cellular Performance Cream Fou...

88,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uniikki anti-ageing meikkivoide, joka välittömästi silottaa ja kirkastaa ihon. Tasoittaa kauniisti ihon sävyä ja miminoi virheiden näkyvyyttä. Sensai Cellular Performance Cream Foundation sisältää Cellular Performance -linjan erityisen tehokkaan Advanced CPX-Vital anti-ageing aineosan. Värivoiteen kosteuttava vaikutus pitää ihon pehmeänä ja kosteutuneena. Kirkastaa, pehmittää ja jäntevöittää ihoa.

Tuoteinfo:

Levitä tuotetta sormin kasvoille ohuesti. Värivoide levittyy hyvin ja jättää ihon kauniin kuulaaksi ja virheettömäksi.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Ultimate The Emulsion -hoitoemulsio 100 ml

Sensai Ultimate The Emulsion -hoitoem...

Japanin legendaarinen Koishimaru-silkki ja taivaallisen ihana sakura-puu on yhdistetty ensimmäistä kertaa ULTIMATE -tuotesarjassa, joka aktivoi geenejä ihon tulevaisuuden parantamiseksi.Uusi innovatiivinen vaikutusaine Sakura Eternal Comlex -yhdiste, tehostaa ihon energiantuotantoa ja korjaa UV-säteiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamia geneettisiä vaurioita ihossa. Yhdessä Koishimaru Silk EX -uutteen kanssa, yhdiste torjuu ikääntymisen merkkejä ihossa, tehden siitä kiinteän ja virheettömän, sekä antaa sille nuorekasta heleyttä. Ultimate The Emulsion, voidemaisen emulsion ylellinen, silkinpehmeä koostumus auttaa ihoa elpymään sisältä päin. Kermainen koostumus levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Iho saa pikaisesti ravintoa ylläpitämään luontaista hehkuaan ja laadukkuuttaan. Iho tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kiinteältä ja näyttää kauniilta.

Tuoteinfo:

Hoitoemulsio, ylellisin, upean kermainen SENSAI emulsio. Leivitä kasvojen alueelle aamuin ja illoin The Lotion -hoitoveden jälkeen.

Vain myymälässä
Sensai Total Lip Treatment huulten ja huultenympärysihon hoitotuote 15 ml

Sensai Total Lip Treatment huulten ja...

Anti-ageing hoitovoide huulille ja huultenympärysiholle. Hoitotuote minimoi iän tuomia väsymyksen merkkejä, poistaa karheutta ja antaa täyteläistä pehmeyttä huulille ja huultenympärysalueelle.

Vain myymälässä
Sensai Volumising shampoo 250 ml

Sensai Volumising shampoo 250 ml

Sensai Volumising shampoo tuuheuttaa ja hoitaa hiuksia. Erityinen koostumus ja laadukkaat raaka-aineet vahvistavat hiuksia, joista tulevat kiiltävät ja vahvat.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava shampoo. Levitä kosteille hiuksille ja huuhtele huolellisesti.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sensai Mascara 38 C Silk Performance -ripsiväri 6 ml

Sensai Mascara 38 C Silk Performance...

24,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Mascara 38°C on vedenkestävä ripsiväri, jonka poistamiseen tarvitaan vain 38-asteista vettä. Ripsiväri kestää kosteuden, hien ja kyyneleet. Helppokäyttöisellä, tarkalla miniharjalla saa luonnollisen lopputuloksen. Sävyinä musta ja ruskea.

Tuoteinfo:

Tahraamaton ripsiväri, joka kestää. Levitä ripsien tyvestä kohti latvaa ripsiväriharjalla. Poistetaan 38-asteisella vedellä. Käytä hellästi apuna sormenpäitä tai vanulappuja.

4,6348 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sivun alkuun