toimitus

Sensai (133 kpl)

Sensai Fluid Finish SPF15  30 ml

Sensai Fluid Finish SPF15 30 ml

41,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Fluid Finish SPF15 -syväkosteuttava meikkivoide. Tuotteen untuvan kevyt lapikuultava koostumus antaa kauniin keveän peittävyyden sekä upean hehkun iholle. Aurinkosuoja SPF 15. Pakkauskoko 30 ml.

Tuoteinfo:

Kuulas, erityisen kosteuspitoinen värivoide. Levitä pohjustetulle iholle sormin.

4,7143 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Volumising shampoo 250 ml

Sensai Volumising shampoo 250 ml

Sensai Volumising shampoo tuuheuttaa ja hoitaa hiuksia. Erityinen koostumus ja laadukkaat raaka-aineet vahvistavat hiuksia, joista tulevat kiiltävät ja vahvat.

Tuoteinfo:

Tuuheuttava shampoo. Levitä kosteille hiuksille ja huuhtele huolellisesti.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Sensai Mascara 38 C Silk Performance -ripsiväri 6 ml

Sensai Mascara 38 C Silk Performance...

24,10
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Mascara 38°C on vedenkestävä ripsiväri, jonka poistamiseen tarvitaan vain 38-asteista vettä. Ripsiväri kestää kosteuden, hien ja kyyneleet. Helppokäyttöisellä, tarkalla miniharjalla saa luonnollisen lopputuloksen. Sävyinä musta ja ruskea.

Tuoteinfo:

Tahraamaton ripsiväri, joka kestää. Levitä ripsien tyvestä kohti latvaa ripsiväriharjalla. Poistetaan 38-asteisella vedellä. Käytä hellästi apuna sormenpäitä tai vanulappuja.

4,655 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Silky Purifying Creamy Soap vaahtoava puhdistusvoide 125 ml

Sensai Silky Purifying Creamy Soap va...

52,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

KUIVA-/NORMAALI-/SEKAIHO. Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe, vaahtopuhdistus poistaa talin, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut sekä valmistelee ihon kaksoiskosteutukseen. Sensai Silky Purifying Creamy Soapin pehmeä puhdistusvaahto kosteuttaa ihoan ja tekee siitä silkin tavoin kirkaan ja läpikuultavan. Ihanteellinen kuivalle- normaalille ja sekaiholle.

Tuoteinfo:

Ota pieni määrä tuotetta kämmeniin, vaahdota runsaan veden kanssa ja pese kasvot, välttäen silmänympärysihoa. Käytä iltaisin puhdistuksen toisena vaiheena ja aamulla yksinään. Huuhtele pois runsaalla vedellä tai käytä Sponge Chief -liinaa.

4,0 / 5
Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) hoitoemulsio 100 ml

Sensai Cellular Performance Emulsion...

105,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

KUIVA IHO. Ylellinen anti-ageing hoitoemulsio normaalista kuivalle iholle. Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) on täyteläinen 24 h hoitoemulsio, joka verhoaa ihon pehmeään, kosteuttavaan huntuun. Hoitoemulsio ravitsee aikuisen naisen ihoa ja ylläpitää ihon kiinteyttä, nuorekkuutta ja heleyttä. Miellyttävä koostumus ja tuoksu tekevät ihonhoidosta nautinnollista.

Tuoteinfo:

Kevyt anti-ageing hoitoemulsio päivä- ja yökäyttöön. Ota 2 - 3 pumpun painallusta ja levitä kasvojen iholle hoitoveden jälkeen.

Sensai Eyeliner Pencil -silmänrajauskynä 1,3 g

Sensai Eyeliner Pencil -silmänrajausk...

28,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Eyeliner Pencil on kiinteä, pehmeä silmänrajauskynä, joka tekee selkeän ja kestävän rajauksen. Kynän toisessa päässä on rajauksen pehmennin. Pakkauksessa tulee teroitin mukana. Kaksi sävyä, musta ja ruskea.

Tuoteinfo:

Silmienrajauskynä, joka pysyy hyvin. Mukana vaahtomuovinen häivytyssivellin sekä teroitin.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Loose Powder -irtopuuteri 20 g

Sensai Loose Powder -irtopuuteri 20 g

44,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Loose Powder Translucent on höyhenenkevyt irtopuuteri, joka sointuu kauniisti meikkivoiteisiin antaen hehkuvan kauniin lopputuloksen. Iho saa silkkisen, virheettömän ja luonnollisen näköisen lopputuloksen. Kiinnittää meikkipohjan hyvin.

Tuoteinfo:

Läpikuultava, hienojakoinen irtopuuteri. Pyörittele puuterivippaa irtopuuterirasiassa, jotta puuteria tulisi vippaan tasaisesti. Painele meikkivoiteen päälle kiinnittämään meikkivoide.

4,9 / 5
Sensai Mascara 38°C Separating & Lengthening -erotteleva ja pidentävä ripsiväri 7,5 ml

Sensai Mascara 38°C Separating & Leng...

29,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Mascara 38°C Separating & Lengthening on vedenkestävä ripsiväri, jonka pidempi harja pidentää ja erottelee ripset. Poistamiseen tarvitaan vain 38-asteista vettä. Ripsiväri kestää kosteuden, hien ja kyyneleet. Sävyinä musta ja ruskea.

Tuoteinfo:

Tahraamaton ripsiväri, joka erottelee ja pidentää. Levitä ripsien tyvestä kohti latvaa ripsiväriharjalla. Poistetaan 38-asteisella vedellä. Käytä hellästi apuna sormenpäitä tai vanulappuja.

4,5484 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Silky Purifying Cleansing Milk puhdistusmaito 150 ml

Sensai Silky Purifying Cleansing Milk...

52,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensain kaksoispuhdistusrituaali on ensi askel kohti silkkistä ihoa. Sensai Silky Purifying Cleansing Milk on pehmeä puhdistusemulsio, joka poistaa iholta kaiken öljyliukoisen lian ja meikin. Vesiliukoinen puhdistusemulsio on helppo käyttää se on hellävarainen silti tehokas. Ihosta tulee silkkisen pehmeä ja raikas. Miellyttävä koostumus tekee ihonhoidosta hemmottelua joka päivä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Emulsiomainen puhdistus poistaa kasvojen iholta öljyliukoiset epäpuhtaudet ja meikin. Käytä iltaisin puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena. Levitä kuivalle iholle, suoraan meikin päälle, voit poistaa emulsiolla myös silmämeikin. Pyörittele kevein hierovin liikkein ja lopuksi huuhtele pois lämpimällä vedellä tai käyttäen Sensain Sponge Chief-puhdistusliinaa.

Sensai Silky Purifying Silk Peeling Mask voidemainen kasvojenkuorintanaamio 90 ml

Sensai Silky Purifying Silk Peeling M...

71,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Uniikki voidemainen kuorinta naamio. Kuorinta-naamion sisältämä aprikoosiuute ja silkkirakeet poistavat iholta kuollutta solukkoa ja puhdistavat ihon hellästi mutta perusteellisesti.

Tuoteinfo:

Ota tuotetta kämmenelle 2-3 pumpunpainallusta, levitä koko kasvoille ja pyörittele, kunnes silkkirakeet sulavat. Anna vaikuttaa minuutti ja huuhtele pois runsaalla vedellä tai käyttäen Sponge Chief -liinaa. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu kosteutuneelta ja näytää kirkkaalta ja kuulaalta. Kaikille ihotyypeille. 2-3 kertaa viikossa.

Sensai Cellular Performance Lotion II (Moist) hoitovesi 125 ml

Sensai Cellular Performance Lotion II...

71,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NORMAALI-/KUIVA-/ERITTÄIN KUIVA IHO. Täyteläinen, kiinteyttävä anti-ageing hoitovesi normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Hoitovesi täydentää ihon kosteusvarastoja ja valmistelee sen seuraavaa hoitoa varten ja tehostaa tulevien hoitotuotteiden vaikutusta.

Tuoteinfo:

Levitä ylellisen silkkistä hoitovettä käsin kasvoille aamuin ja illoin ja käytä sen jälkeen emulsiota ja/tai voidetta.

Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Cream  Kiinteyttävä voide 40 ml

Sensai Cellular Performance Lift Remo...

249,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Shikuwasa-uutetta (Citrus depressa) sisältävä tehokkaasti vaikuttava voide edistää orvaskeden solujen kasvua sekä palauttaa ihon kiinteyden ja kimmoisuuden. Luonnolliset kasvonpiirteet palautuvat ennalleen, antaen kasvoille nuorekkuutta.

Tuoteinfo:

Kohottava ja silottava voide, iholle joka kaipaa piirteisiin selkeyttä. Levitä aamuin illoin hoitoveden jälkeen. Voit tehostaa vaikutusta noudattamalla pakkauksen sisällä olevaa hierontaohjetta.

Sensai Eyebrow Pencil Refill -kulmakynän täyttö 0,2 g

Sensai Eyebrow Pencil Refill -kulmaky...

15,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Eyebrow Pencil Refill on täyttöpakkaus kulmakynän hylsyyn. 2 sävyä, harmaanruskea ja pehmeänruskea. HUOM! Tämä tuote ei sisällä koko kuvassa olevaa kynää, vaan pelkän täyttöpakkauksen kynän sisään.

Tuoteinfo:

Kulmakynän täyttöpakkaus. Kun kärki ei enää kierry ja kuuluu naksahdus, vaihda uusi täyttö.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Liquid Eyeliner nestemäinen -silmänrajausväri 0,5 ml

Sensai Liquid Eyeliner nestemäinen -s...

37,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Liquid Eyeliner on helppokäyttöinen silmänrajausväri. Ohuella sivellinkärjellä saa aikaan tarkan ja tasaisen silmänrajauksen. Saatavana täyttöpakkaus. Kaksi sävyä, musta ja ruskea.

Tuoteinfo:

Nestemäinen silmänrajausväri. Saatavilla täyttöpakkaus. Paina toisesta päästä, jotta siveltimeen tulee värinestettä. Kun säiliö on tyhjä, vaihda tyhjä patruuna uuteen.

5,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Silky Purifying Cleansing Cream puhdistusvoide 125 ml

Sensai Silky Purifying Cleansing Crea...

52,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensain kaksoispuhdistusrituaali on ensi askel kohti silkkistä ihoa. Sensai Silky Purifying Cleansing Cream on pehmeä puhdistusvoide, joka poistaa iholta kaiken öljyliukoisen lian ja meikin. Vesiliukoinen puhdistusvoide on helppo käyttää se on hellävarainen silti tehokas. Soveltuu erinomaisesti myös vahvemman meikin poistoon. Ihosta tulee silkkisen pehmeä ja raikas. Miellyttävä koostumus tekee ihonhoidosta hemmottelua joka päivä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Puhdistusvoide poistamaan kasvojen iholta öljyliukoiset epäpuhtaudet ja meikin. Käytä iltaisin puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena. Levitä kuivalle iholle, suoraan meikin päälle, voit poistaa voiteella myös silmämeikin. Pyörittele kevein hierovin liikkein ja lopuksi huuhtele pois lämpimällä vedellä tai käyttäen Sensain Sponge Chief-puhdistusliinaa.

Sensai Total Finish SPF 15 Refill -meikkipuuteri 12 g

Sensai Total Finish SPF 15 Refill -me...

38,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Total Finish on puuterimainen meikkivoide, joka levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Untuvan kevyt, läpikultava puuteriaineosa antaa kevyen ja kauniin peittävyyden ja upean hehkun iholle. Lopputulos on virheetön ja silkkimäinen. Meikkivoidepuuterissa suojakerroin 15. Meikkivoidepuuteri on täyttöpakkaus. Sensai Compact Case for Total Finnish -puuterirasian sekä Sensai Total Finish Sponge for Foundation -meikkisienen voi hankkia erikseen.

Tuoteinfo:

Meikkipuuteri, joka peittää kevyesti ja kosteuttaa. Suojakerroin 15. Levitä Total Finish -sienellä kauttaaltaan kasvoille.

4,8571 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Silk Soothing Cream -rauhoittava voide 40 ml

Sensai Silk Soothing Cream -rauhoitta...

86,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silk Soothing Cream on erittäin hellävarainen voide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ihoa. Koostumukseltaan ilmavan kevyt Sensai Silk Soothing Cream -voide ehkäisee ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä samalla rauhoittaen nopeasti iholla esiintyvän ärtyneisyyden. Vaikuttavat aineet valkopaju-uute ja silkkiuute suojaavat ihoa ja stimuloivat ihon nuorekkuuteen vaikuttavia tekijöitä. Iho on silkkisen pehmeä ja kosteutettu. Sopii normaalille, kuivalle sekä herkälle iholle.

Tuoteinfo:

Erityisen hellävarainen hoitovoide, joka rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Levitä kasvojen iholle puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen.

5,0 / 5
Sensai Silk Softening Lotion Moist -Kosteuttava hoitovesi 125 ml

Sensai Silk Softening Lotion Moist -K...

60,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silk Softening Lotion Moist on hoitovesi naisille, jotka haluavat ehkäistä jo ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä. Pehmittävä ja rauhoittava hoitovesi esikosteuttaa tehokkaasti ja auttaa muita hoitotuotteita imeytymään ihoon. Hoitovedessä olevat aineosat vahvistavat ihon luonnollista puolustuskykyä. Silkkiuute stimuloi ihon nuorekkuuteen vaikuttavia tekijöitä ja auttaa näin ihon säilyttämään kimmoisuutensa ja siloisuutensa pidempään. Ihosta tulee silkkisen pehmeä ja kosteutettu. Sopii normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Tuoteinfo:

Kosteuttava hoitovesi päivä- ja yökäyttöön. Tehostaa myös muiden hoitotuotteiden vaikutusta. Levitä joko käsin tai vanulla kasvojen iholle puhdistuksen jälkeen ja ennen hoitoemulsiota.

4,0 / 5
Sensai Silky Bronze Sun Protective Compact aurinkosuojameikkipuuteri 8,5 g

Sensai Silky Bronze Sun Protective Co...

54,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen, anti-ageing aurinkosuoja meikkipuuteri, joka antaa hyvän suojan UVA ja UVB -säteitä vastaan SK 30. Unelman keveä, vettä hylkivä koostumus levittyy kauniisti. Rasiassa levityssieni mukana. Levitys kuivalla sienellä: Puolimatta, luonnollinen lopputulos. Levitys kostealla sienellä: Raikas matta lopputulos.

Tuoteinfo:

Ihon ikääntymistä torjuva, vedenkestävä aurinkosuojameikkipuuteri, jonka puuterimainen koostumus peittää pigmentaatiota ja samean ihonvärin sekä tekee ihonväristä kauniin ja tasaisen. Levitä kaksoiskosteutuksen jälkeen pakkauksessa mukana olevalla sienellä. Käytä kuivalla sienellä kun haluat pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen tai kostealla sienellä raikkaan ja mattapintaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Cellular Performance Hydrachange Mist -hoitosuihke 100 ml

Sensai Cellular Performance Hydrachan...

64,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Cellular Performance Hydrachange Mist on kätevä suihkepullo, joka jättää iholle hennon hyaluronihappo- ja vesihunnun sekä raikastaa kuivan ihon missä ja milloin vain – jopa meikin päällä. Koostumus on hellävarainen ja imeytyy ihoon automaattisesti, jättäen iholle tärkeitä vaikuttavia aineita edistäen näin hyaluronihapposynteesiä. Ihanteellinen käytettäväksi esimerkiksi lentokoneessa.

Tuoteinfo:

Hoitosuihke, jota voi suihkuttaa akuuttiin kosteuden tarpeeseen kasvojen iholle. Suihkauta aina, kun iho tuntuu tarvitsevan kosteutta, myös meikin päälle.

Sensai Liquid Eyeliner Refill nestemäinen -silmänrajausväri täyttö 0,5 ml

Sensai Liquid Eyeliner Refill nestemä...

17,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Liquid Eyeliner Refill on täyttöpakkaus nestemäiseen silmänrajauskynään. Kaksi sävyä, musta ja ruskea. HUOM! Tämä tuote ei sisällä koko kuvassa olevaa kynää, vaan pelkän värin täyttöpakkauksen kynän sisään.

Tuoteinfo:

Nestemäisen silmänrajausvärin täyttöpakkaus. Kun säiliö on tyhjä, vaihda tyhjä patruuna uuteen.

4,75 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Mascara 38 C Volumising -tuuheuttava ripsiväri 8 ml

Sensai Mascara 38 C Volumising -tuuhe...

29,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Mascara 38°C Volumising on vedenkestävä ripsiväri, joka tuuheuttaa ja antaa runsautta ripsille. Poistamiseen tarvitsee vain 38-asteista vettä. Ripsiväri kestää kosteuden, hien ja kyyneleet. Kaareva harja antaa näyttävän lopputuloksen. Sävynä musta.

Tuoteinfo:

Tahraamaton ripsiväri, joka tuuheuttaa. Käytä harjan sisäkaarta mascaran laittoon ja siisti ripset ulkokaarella. Poistetaan 38-asteisella vedellä. Käytä hellästi apuna sormenpäitä tai vanulappuja.

4,5833 / 5
Sensai Silk 10 Seconds Awakening Essence -Hoitotiiviste 40 ml

Sensai Silk 10 Seconds Awakening Esse...

66,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silk 10 Seconds Awakening Essence on hoitotiiviste naisille, jotka haluavat ehkäistä jo ensimmäisiä ihon ikääntymisen merkkejä. Virkistävä ja nopeasti imeytyvä hoitotiiviste herättää ihon aamuisin uuteen päivään ja antaa suojan iholle koko päiväksi. Hoitotiiviste antaa iholle mattapinnan ja sopii erinomaisesti meikkivoiteen alle. Vaikuttava aine silkkiuute stimuloi ihon nuorekkuuteen vaikuttavia tekijöitä. Iho on silkkisen pehmeä ja kosteutettu. Sopii kaikille ihotyypeille.

Tuoteinfo:

Hoitotiiviste suojaamaan ja vahvistamaan kasvojen ihoa. Sopii erinomaisesti meikin alle. Ota 2-3 pumpun painallusta ja levitä ihonhoidon viimeisenä vaiheena aamuisin.

5,0 / 5
Sivun alkuun