Sensai (136 kpl)

Sensai Cheek Blush puuterimainen poskipuna 4 g

Sensai Cheek Blush puuterimainen posk...

33,90 (43,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Cheek Blush -puuterimainen poskipuna. Pehmeän silkkinen ja kuulas poskipuna. Paletissa 3 erilaista harmoniaa ja kerrostetut värit joiden avulla lopputulos on luonnollisen kaunis ja vivaihteikas. Pakkauskoko 4 g.

Tuoteinfo:

Poskipuna, levitä rasiassa olevalla siveltimellä poskipäihin. Voit käyttää myös kasvojen muotoiluun, otsalle ym.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Silky Bronze Sun Protective Compact aurinkosuojameikkipuuteri 8,5 g

Sensai Silky Bronze Sun Protective Co...

54,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen, anti-ageing aurinkosuoja meikkipuuteri, joka antaa hyvän suojan UVA ja UVB -säteitä vastaan SK 30. Unelman keveä, vettä hylkivä koostumus levittyy kauniisti. Rasiassa levityssieni mukana. Levitys kuivalla sienellä: Puolimatta, luonnollinen lopputulos. Levitys kostealla sienellä: Raikas matta lopputulos.

Tuoteinfo:

Ihon ikääntymistä torjuva, vedenkestävä aurinkosuojameikkipuuteri, jonka puuterimainen koostumus peittää pigmentaatiota ja samean ihonvärin sekä tekee ihonväristä kauniin ja tasaisen. Levitä kaksoiskosteutuksen jälkeen pakkauksessa mukana olevalla sienellä. Käytä kuivalla sienellä kun haluat pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen tai kostealla sienellä raikkaan ja mattapintaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Silky Design Rouge huulipunakynä 1,2 g

Sensai Silky Design Rouge huulipunaky...

35,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Silky Design Rouge 1,2 g on silkinpehmeä huulipunakynä, joka liukuu vaivatta huulilla kosteuttaen, rajaten ja sävyttäen. Löydä oma punaisesi kuudesta kauniista sävystä. Levitä huulille Lip Base -huultenpohjustustuotteen jälkeen.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Cellular Performance Deep Lift Filler  Täsmähoito täyteläisyyttä kaipaaville alueilla 20 ml

Sensai Cellular Performance Deep Lift...

131,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

DEEP LIFT FILLER on intensiivinen hoitotuote, joka on suunniteltu kohdistamaan vaikutuksensa täyteläisyyttä kaipaaviin tai uurteisiin kohtiin ihossa. Sen Cushion Enhancer -teknologia sisältää Sohakuhi-uutetta (mulperin juuriuute), joka tehostaa kollageenin tuotantoa sekä palauttaa luonnollisen volyymin ja täyteläisyyden iholle.

Tuoteinfo:

Täsmähoito täyteläisyyttä kaipaaville ihonalueille. Levitä uurteisiin kohtiin, silmien ja huulten ympärille sekä nasolabiaalisiin juonteisiin.

5,0 / 5
Sensai Rouge Vibrant Cream Colour huulipuna 3,5 g

Sensai Rouge Vibrant Cream Colour huu...

24,90 (31,50)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Kosteuttava, voidemainen huulipuna, jonka kauniit värit korostavat huuliasi upeasti.

4,3333 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Cellular Performance Total Finish Foundation meikkipuuteri 11 g

Sensai Cellular Performance Total Fin...

76,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Ylellinen, silkkinen anti-ageing meikkipuuteri. Sen keveä koostumus kiinnittyy hyvin ja joustavasti ihoon. Peittää ja häivyttää hienoja juonteita ja huokosia. Lopputuloksena silkkinen kuulaus ja kauniin tasainen sävy ja hyvin kosteutettu ja hoidettu iho. Pakkaus sisältää myös meikkisienen. Refill-pakkaus, rasia myydään erikseen.

Tuoteinfo:

Levitä meikkipuuteri mukana tulevan meikkisienen avulla. Käytä meikkisienen sieni puolta kun haluat peittävämmän lopputuloksen ja nukkamaista puolta kun haluat ilmavamman keveän lopputuloksen. Voit käyttää myös nukkapuolta viimeistelyyn. Ota meikkisieneen meikkipuuteria ja levitä kasvoille aloittaen kasvojen keskikohdalta häivyttäen kasvojen reunoja kohden.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Lip Base SPF 15 -Huulimeikin pohjustustuote SK 15 4,2 g

Sensai Lip Base SPF 15 -Huulimeikin p...

19,90 (26,00)
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Lip Base on huulimeikin pohjustustuote, joka kosteuttaa huulet ja häivyttää juonteiden ja epätasaisuuksien näkyvyyttä. Pohjustustuote myös suojaa hellävaraisesti herkästi kuivuvia huulia. Sisältää suojakertoimen 15.

Tuoteinfo:

Huulimeikin pohjustustuote, joka kosteuttaa huulia ja tasoittaa huulten pintaa. Suojakerroin 15. Levitä huulille ennen huulimeikin laittoa.

5,0 / 5
Sensai Cellular Performance Double Moisturising Trial Set lahjapakkaus

Sensai Cellular Performance Double Mo...

Lahjapakkaus sisältää: Sensai Cleansing Oil -puhdistusöljy 30 ml, Sensai Cleansing Cream -vaahtopuhdistus 30 ml, Sensai Lotion Light -hoitovesi 60 ml ja Sensai Emulsion Moist -hoitoemulsion 50 ml.

Sensain kaksoispuhdistus ja kaksoiskosteutus tuotteet, tie kohti silkin hienoa ihoa. Ensimmäisen vaiheen puhdistusöljy Cleansing Oil 30 ml, toisen vaiheen vaahtopuhdistus Cleansing Cream 30 ml, kosteuttava ja ihoa valmistava anti-ageing hoitovesi Lotion Light 60 ml ja anti-ageing hoitoemulsio Emulsion Moist 50 ml.

Vain myymälässä
Sensai Intense Lasting Colour huulipuna 3,7 g

Sensai Intense Lasting Colour huulipu...

31,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Pitkäkestoinen ja kosteuttava huulipuna myötäilee kauniisti huuliasi ja antaa niille kauniin kiiltävän värin.

4,5 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Bronzing Powder -aurinkopuuteri 4 ,5 g

Sensai Bronzing Powder -aurinkopuuter...

41,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Bronzing Powder on ainutlaatuisen kevyt aurinkopuuteri, joka kosteuttaa ihon ja antaa sille silkinpehmeän, läpikuultavan päivettyneen sävyn. 2 sävyä.

Tuoteinfo:

Aurinkopuuteri, joka antaa luonnollisen näköisen päivetyksen iholle. Levitä Bronzing Gel -geelin päälle.

Useita vaihtoehtoja
Sensai Smoothing Water Make-up Base -meikinpohjustustuote 30 ml

Sensai Smoothing Water Make-up Base -...

41,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Smoothing Water Make-up Base on erittäin kosteuttava meikinpohjustustuote, joka valmistaa ihon meikkiä varten. Pohjustus napakoittaa, pehmentää ja antaa joustavuutta iholle. Sopii niin rasvaiselle kuin kuivallekin iholle.

Tuoteinfo:

Meikinpohjustustuote, joka tasoittaa ihon pintaa ja kosteuttaa. Ota 2-3 pumpun painallusta ja levitä kasvojen, myös silmien, iholle puhdistuksen ja kosteutuksen jälkeen, juuri ennen meikin tekemistä.

4,0 / 5
Sensai luomiväripaletti 4,5g

Sensai luomiväripaletti 4,5g

43,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Eye Shadow Paletissa hopean ja grafiitin sävyt

4,0 / 5
Useita vaihtoehtoja
Sensai Eyelid Base -Silmämeikin pohjustustuote 6,5 ml

Sensai Eyelid Base -Silmämeikin pohju...

27,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sensai Eyelid Base on silmämeikin pohjustustuote, joka antaa luomille helmenhohtoista heleyttä. Kosteutta ja suojaa antava pohjustustuote säilyttää luomivärin sävyn kirkkaana ja selkeänä. Silmämeikki säilyy vastalaitetun näköisenä koko päivän.

Tuoteinfo:

Silmämeikin pohjustustuote, joka antaa hyvän pohjan silmämeikille. Levitetään ohuelti luomelle ennen silmämeikin laittoa meikkivoiteen ja puuterin päälle.

4,0 / 5
Sensai Cellular Performance Throat and Bust Lifting Effect kaula- ja dekolteeseerumi 100 ml

Sensai Cellular Performance Throat an...

Sensai Cellular Performance Throat and Bust Lifting Effect 100 ml on kaulan ja rinnan alueen silkinpehmeä seerumi. Sillä on erityisen kohottava ja kiinteyttävä vaikutus alueelle, josta ihon ikääntymisen merkit usein alkavat. Rentouttava itämainen tuoksu. Levitä aamuin illoin käyttäen SENSAIn alkuperäistä hierontatekniikkaa.

Vain myymälässä
Sivun alkuun