Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Koe lakkamainen kiilto, täyteläisyys ja pehmeys huulilla

Uusi LASTING PLUMP LIPSTICK -huulipuna on SENSAIn taidonnäyte kosteuttavasta huulipunasta, joka pukee huulille pitkäkestoisen kiillon, kirkkaan värin ja miellyttävyyden. Huulipunan inspiraation lähde kumpuaa japanilaisesta roiro-nuri-lakkaustekniikasta, jota on jo vuosisatojen ajan ihailtu Japanissa sen lasimaisesta ja valovoimaisesta kiillostaan. Jo yksi levityskerta silottaa huulten pinnan hienovaraisia uurteita ja kietoo huulet ennenkokemattomaan ylellisyyden tunteeseen. Huulipunan kermainen koostumus tuo huulille miellyttävän tunteen ja täyteläistää huulten hienovaraisia uurteita saaden huulet näyttämään nuorekkailta.

Osta Sensai-tuotteita

Osta kosmetiikkaa

Huulipunasta on saatavilla 12 silkinhehkuista sävyvaihtoehtoa. Tarkkaan harkittu värivalikoima tarjoaa monipuolisesti viehättäviä ja kirkkaita sävyjä. Valitse mieleisesi sävyt ja vaihtele tilaisuuden mukaan. Meikin ilmettä on helppo muuttaa vain huulipunan sävyä vaihtamalla. Tutustu runsasta väriä ja kiiltoa tuoviin sävyihin.

Hylsy ja täyttöpakkaus myydään erikseen. Voit siis käyttää huulipunahylsyä useamman kerran vaihtamalla siihen aina tarvittaessa uuden väritäyttöpakkauksen.

Säilytä huulten pehmeys ja täyteläisyys

Myös huulet kaipaavat huolenpitoa ja kosteutusta vuoden ympäri. Hyvin hoidetuilla ja pehmeän täyteläisillä huulilla myös huulipuna näyttää kauniimmalta. Täyteläinen, tehokkaasti huulia ja huultenympärysihoa ravitseva TOTAL LIP TREATMENT sopii hyvin yökäyttöön jokaiselle. Sen lisäksi, että voide hoitaa ja kosteuttaa huulten ihoa, se vaikuttaa myös syvemmällä ihossa selkeyttäen huulirajaa ja parantaen huulten muotoa.

Silkinpehmeältä tuntuva, hienojakoisia öljyjä sisältävä huulivoide levittyy helposti huuliin ja huultenympärysiholle. TOTAL LIP TREATMENT -huulivoide sopii käytettäväksi niin hoitotuotteena kuin pohjustustuotteena huulipunalle.