Sisältöön
Awakening Creamy Eye Essence -voideseerumi silmänympärysiholle.Awakening Creamy Eye Essence -voideseerumi silmänympärysiholle.

SENSAIn silkkinen silmänympärysihoa herättelevä uutuus

Virkeä ja raikas ilme alkaa hyvin hoidetusta silmänympärysihosta. Väsyneet silmät, turvonneet silmänaluset ja juonteet silmien ympärillä saattavat saada ilmeen näyttämään ikäistään vanhemmalta. SENSAI esittelee väsyneen ilmeen ratkaisuksi silmänympärysseerumin, jonka kevyt koostumus kaunistaa ja virkistää silmänympärysihoa nähtävästi.

Katsetta kauniisti herättelevä voideseerumi

SENSAIn ilmettä virkistävä uutuus, AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE -voideseerumi, yhdistää ylellisen hoitovoiteen kosteuttavan tehon seerumin kiinteyttävään voimaan. Huolella valmistettu koostumus on kehitetty herättelemään kauniisti silmänympärysaluetta. Voideseerumi antaa iholle hyvin kosteutetun ja silkkisen pehmeän tunteen turvottamatta ohutta silmänympärysihoa. Säännöllisessä käytössä voideseerumi pitää silmänympärysalueen kirkkaana, joustavana ja kauniin elinvoimaisena.

Sensai Awakening Creamy Eye Essence -voideseerumi silmänympärysiholle.

Hellävarainen koostumus sisältää valoa heijastavia öljyjä, jotka tuovat välittömästi kauniin hehkun silmänympärysalueelle. Huolella valittu hoitavien ainesosien yhdistelmä lukitsee kosteuden ihoon ja edistää ihon luontaista kosteustasapainoa. Vaikutus häivyttää kuivuuden aiheuttamia hentoja juonteita ja tummuutta sekä laskee turvotusta. Koostumus on hajusteeton muiden silmänympärysiholle kehitettyjen SENSAI-hoitotuotteiden tapaan.

Virkeän katseen salaisuus

Silmänympäryshoidon vaikutusta voi tehostaa sille kehitetyllä hieronnalla. Hieronta aktivoi lymfanestekiertoa ja virkistää silmänympärysalueen lihaksia stimuloinnin avulla. Samalla se häivyttää silmänalusten tummuutta ja turvotusta, tehden katseesta välittömästi virkeämmän.

Uusi voideseerumi sopii käytettäväksi sellaisenaan tai ensimmäisenä hoitotuotteena yhdessä silmänympärysvoiteen kanssa. AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE -voideseerumin ainutlaatuinen koostumus mahdollistaa myös tuotteen käytön meikin päällä, jolloin se tehostaa suojaa kuivuutta vastaan ja korostaa silmänympärysalueen elinvoimaista hehkua. Meikin alla käytettynä voidemainen mattapinta helpottaa meikin levitystä ja edistää meikin pitkäkestoisuutta.

Katso videolta Awakening-hierontamenetelmä, joka tehostaa tuotteen virkistävää vaikutusta.