Sokoksen ale

Kodin pienkoneet (76 kpl)

DeLonghi CTI2103.CP Distinta leivänpaahdin, kupari

DeLonghi CTI2103.CP Distinta leivänpa...

119,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Distinta -sarjan 2-viipaleen leivänpaahdin. Runko harjattua terästä, jonka mattapinta luo silkkisen vaikutelman ja huokuu tyylikkyyttä. Muodikas kupari-kromi väritys. Paahtoastetta voi kontrolloida hauskasti koneen edessä olevista nupeista aivan kuin äänenvoimakkuutta tai taajuutta radioissa. Paahdin paahtaa kaksi viipaletta kerrallaan. Toimintoina ovat paahtaminen, uudelleen lämmitys, sulattaminen, bagel-toiminto sekä keskeytys. Leipähissi auttaa nostamaan pienimmätkin leivät paahtimesta. Pohjassa on murut tehokkaasti keräävä murukaukalo. Mukana sämpyläteline. Teho 900 W.

AVEC A35 pöytätuuletin 16 '

AVEC A35 pöytätuuletin 16 "

Halkaisija 40 cm. 3 nopeusvaihtoehtoa. Teho 50W. Oskiloiva. Hiljainen käyntiääni. Johdon pituus 1,5 m.

5 / 5
Vain myymälässä
AVEC A30 pöytätuuletin 12 '

AVEC A30 pöytätuuletin 12 "

3 nopeusvaihtoehtoa. Teho 40 W. Oskiloiva. Tukeva jalka. 1,5 m johto. Hiljainen käyntiääni. 220-240V, 50z.

4 / 5
Vain myymälässä
Hugin lattiatuuletin Fuchsia FS40-8JCY

Hugin lattiatuuletin Fuchsia FS40-8JCY

Teho 45 W, kolme nopeutta. Oskilloiva. Puhalluskulman säätö. Halkaisija 43 cm, korkeus 105-121 cm. Takuu 3 vuotta.

5 / 5
Vain myymälässä
Hugin Mikania FT30-14BU pöytätuuletin

Hugin Mikania FT30-14BU pöytätuuletin

Hugin pöytätuuletin kolmella nopeudella. Teho 30 W, oskilloiva, puhalluskulman säätö. Halkaisija 35 cm.

4 / 5
Vain myymälässä
Electrolux EKF3240 kahvinkeitin

Electrolux EKF3240 kahvinkeitin

19,95 (29,95)
Verkkokaupassa

Helppokäyttöisessä ja tyylikkäässä kahvinkeittimessä on automaattinen virrankatkaisu ja tippalukko. Kapasiteetti 10/15 kuppia. Tippalukko ja lämpölevyn tarttumaton pinnoite tuovat käyttömukavuutta. Väri: musta
EasySense-aamiaissettiin kuuluu kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin.

4,0 / 5
OBH Nordica Hercules 6682 yleiskone

OBH Nordica Hercules 6682 yleiskone

359,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Hercules on tehokas yleiskone, jolla voit alustaa jopa litran hiivataikinan sekä pyöräyttää muro- ja mureketaikinat. Planetaarisen sekoitusliikkeen ansiosta kaikki ainekset sekoittuvat kunnolla kulhon reunoja myöten. Ruostumatonta terästä olevan kulhon tilavuus on 5,5 litraa. Kone sekoittaa tasaisella, säädön mukaisella nopeudella riippumatta seoksen koostumuksesta. Varusteiden vaihtaminen käy helposti ja nopeasti.

4 / 5
Delonghi KBJ2001.W Brillante vedenkeitin, valkoinen

Delonghi KBJ2001.W Brillante vedenkei...

Kolmiulotteisena hehkuvasta ja valoa taittavasta timanttikuvioinnista tunnetun Brillante -sarjan vedenkeittimen kromatut yksityiskohdat ja retrotyylinen muotoilu ovat italialaista designia parhaimmillaan. Brillante-vedenkeittimen suunnittelussa on tyylikkyyden ja helppokäyttöisyyden lisäksi kiinnitetty huomiota turvallisuuteen. Veden annostelua ja vesimäärän seuraamista helpottaa selkeä vedentason näyttö sekä irrotettava kansi. Kun vesi kiehuu tai kun keitin nostetaan alustastaan, virta katkeaa automaattisesti. Automaattinen ylikuumenemissuoja viimeistelee keittimen turvallisen käytön. Sekä irrotettavan kalkinsuodattimen että suodattimen voi pestä erikseen. Virtajohto säilytetään kätevässä, 360 astetta kääntyvässä alustassaan. Keittimen säiliöön mahtuu 1.7 litraa vettä. Väreinä musta ja valkoinen.

Vain myymälässä
Electrolux EEWA3240 vedenkeitin

Electrolux EEWA3240 vedenkeitin

19,95 (29,95)
Verkkokaupassa

Electroluxin nopea ja tehokas vedenkeitin. Pohja ruostumatonta terästä ja vastus sijoitettu pohjan alle. Irrotettava suodatin kerää kalkkijäänteet, Keittimessä on vesimäärän näyttö molemmilla puolilla kannua. Keittimessä on 3-kertainen virran turvakatkaisu. Kuumennus loppuu automaattisesti, kun vesi alkaa kiehua tai kun kannu nostetaan ylös alustasta. Kuivakeittosuoja estää käynnistymisen tyhjänä. Väri: musta.
EasySense-aamiaissettiin kuuluu kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin.

5 / 5
Delonghi CTJ2003.W Brillante leivänpaahdin

Delonghi CTJ2003.W Brillante leivänpa...

Kolmiulotteisena hehkuvasta ja valoa taittavasta timanttikuvioinnista tunnetun Brillante -sarjan leivänpaahtimen kromatut yksityiskohdat ja retrotyylinen muotoilu ovat italialaista designia parhaimmillaan. Voit valita joko kahden tai neljän viipaleen paahtimen. Paahtamisasteen voi säätää oman maun mukaiseksi elektronisesti. Paahtimen uudelleenlämmitys-, sulatus- ja keskeytystoimintojen käyttöä on helppoa seurata erillisistä merkkivaloista. Nostomekanismin ansiosta pienetkin leivät ja viipaleet saa nostettua helposti ulos paahtimesta. Värivaihtoehtoina musta ja valkoinen.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Delonghi ICMJ210.W Brillante kahvinkeitin, valkoinen

Delonghi ICMJ210.W Brillante kahvinke...

Kolmiulotteisena hehkuvasta ja valoa taittavasta timanttikuvioinnista tunnetun Brillante -sarjan kahvinkeittimen kromatut yksityiskohdat ja retrotyylinen muotoilu ovat italialaista designia parhaimmillaan. Tyylikkään muotoilunsa lisäksi Brillante-sarja on suunniteltu käyttöominaisuuksiltaan täyttämään vaativankin kuluttajan odotukset. De´Longhi Brillante -kahvinkeitin edustaa uuden sukupolven keittiöteknologiaa, jossa muotoilu, käyttömukavuus ja turvallisuus kohtaavat. Brillante -kahvinkeittimessä on turvallisuusmekanismi, joka kytkee laitteen pois päältä automaattisesti tunnin kuluttua sen käynnistämisestä, joten käyttäjän ei tarvitse murehtia, jäikö keitin vahingossa päälle. Keitin on lisäksi varustettu tippalukolla, joka aktivoituu kun kahvipannu nostetaan. Veden annostelua ja vesimäärän seuraamista helpottaa selkeä vedentason näyttö sekä irrotettava vesisäiliö. Upealla Brillante-kahvinkeittimellä voi keittää kerralla kymmenen kuppia kahvia. Väreinä musta ja valkoinen.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Kenwood HM790YW kMix sähkövatkain, keltainen

Kenwood HM790YW kMix sähkövatkain, ke...

Uudet herkulliset PopArt -värit tekevät ruoanlaitosta vieläkin hauskempaa! Valumetallirunkoinen kMix sähkövatkain on upeasti muotoiltu voimanpesä. 400 W tasavirtamoottori tekee siitä tavallista kestävemmän ja tehokkaamman. Vatkain on myös erittäin hiljainen, joka lisää käyttömukavuutta. Erikoisleveät lankavispilät tekevät työnsä nopeasti ja laadukkaasti. Mukana myös taikinakoukut sekä kätevät pöytäteline, Näin kaikki on helposti aina kätesi ulottuvilla.

5 / 5
Vain myymälässä
Kenwood HB850YW kMix sauvasekoitin, keltainen

Kenwood HB850YW kMix sauvasekoitin, k...

Uudet herkulliset PopArt -värit tekevät ruoanlaitosta vieläkin hauskempaa! Kenwood kMix sauvasekoitin on tehokas, yksinkertainen ja helppo käyttää. Viisi eri nopeutta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät tekevät ruuanlaitosta helppoa, yksilöllistä ja hauskaa. Sillä valmistat hetkessä vaikkapa keiton tai raikkaan smoothien. Valumetallirunkoisen sauvasekoittimen pitkä, irrotettava teräsvarsi helpottaa laitteen puhdistusta.

Vain myymälässä
Dirt Devil Navigator M608S robotti-imuri

Dirt Devil Navigator M608S robotti-imuri

169,00 (299,00)
Verkkokaupassa

Siistiä kuin itsestään.

Dirt Devil Navigator siivousrobotti auttaa pitämään kotisi siistinä vaikka et itse olisi paikalla. Robotti voidaan ohjelmoida aloittamaan puhdistus haluttuna aikana ja siistittyään paikat se palaa latausasemaansa. Ladattuaan n. 5 tuntia, robotti puhdistaa 60 minuuttia. Ohjelmointi voidaan suorittaa mukana tulevalla kaukosäätimellä.
Robotin normaali äänitaso on 68 dB, mutta siinä on myös hiljaisempi toiminto jolla käyttöaikaa voidaan kasvattaa jopa 80 minuuttiin 65 dB äänitasolla.
Robotissa on kolme sensoria, joiden ansiosta se ei putoa esim. portaisiin. Säiliön tilavuus on 0,4 litraa ja antistaattinen sivuharja viimeistelee lopputuloksen.
Pakkauksessa mukana tulee virtuaalimajakka jolla robotti löytää tiensä latausasemaan isommassakin asunnossa. Majakan avulla voidaan myös muodostaa virtuaaliseinä jos halutaan että robotti ei mene tiettyyn huoneeseen.

3 / 5
OBH Nordica 6612 Hercules Creme yleiskone

OBH Nordica 6612 Hercules Creme yleis...

250,00 (359,00)
Verkkokaupassa

Alumiinirungolla varustettu yleiskone. Teho 1 200 W. Ruostumattoman teräskulhon tilavuus 5,5 L. Kolme ulosottoa valinnaisille OBH Nordica -lisävarusteille. Varusteiden korkeudensäätömahdollisuus. Portaaton nopeudenvalitsin ja pitoasento. Planetaarinen sekoitusliike kulhossa. Vakiovarusteet: Vispilä, taikinakoukku, sekoitin, roiskesuojakansi sekä ainutlaatuinen sekoitin, jossa on pehmeä pinnoite. Joustava sekoitin kaapii kulhon reunoja myöten ja samalla ainekset sekoittuvat tehokkaasti. Sopii erinomaisesti suuria määriä voita ja sokeria sisältäville taikinoille kuten kuorrutteille sekä esimerkiksi kakku- ja pannukakkutaikinoille.

4,2857 / 5
Bamix M140 Mono sauvasekoitin

Bamix M140 Mono sauvasekoitin

119,00 (179,00)
Verkkokaupassa

Bamix M140 Mono lakattu metallinpunainen sauvasekoitin on varustettu 140W vaihtovirtamoottorilla. Laitteen mukana 0,6 litran kulho, seinäteline sekä kolme terää: yleisterä, soseutuslevy ja vaahdotuslevy. Tuotteella on 25 vuoden takuu.

5,0 / 5
HUGIN VITEX Mehulinko

HUGIN VITEX Mehulinko

69,30 (99,00)
Verkkokaupassa

Suurella täyttöaukolla ja helposti irrotettavilla sekä pestävillä terillä varustettu mehulinko. Turvakyktkin. Irrotettava jäteastia. Jäteastian tilavuus 1 litra. Portaaton tehonsäätö mahdollistaa käytön eri rakenteen omaaville hedelmille ja kasviksille.

4 / 5
Moccamaster Cup-one Orange yhden kupin kahvinkeitin

Moccamaster Cup-one Orange yhden kupi...

151,20 (189,00)
Verkkokaupassa

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa silikonivyöte. Tuote saatavissa viidessä eri värissä. Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange, Royal Blue.

5 / 5
Moccamaster Cup-one Fresh Green yhden kupin kahvinkeitin

Moccamaster Cup-one Fresh Green yhden...

149,00 (189,00)
Verkkokaupassa

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa silikonivyöte. Tuote saatavissa viidessä eri värissä. Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange, Royal Blue.

5 / 5
Moccamaster Cup-one Cream White yhden kupin kahvinkeitin

Moccamaster Cup-one Cream White yhden...

189,00
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Moccamaster Cup-one -kahvinkeitin. Ensimmäinen ECBC-hyväksytty kahvinkeitin, joka keittää kupillisen kahvia suoraan mukiin tiukkojen kahvinsuodatusstandardien mukaisesti. Keittimen virta sammuu välittömästi, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. Kapasiteetti 0,33 l. Maksimi liitäntäteho 1090 W. Pakkauksessa mukana kaksi tyylikästä posliinimukia, joissa silikonivyöte. Tuote saatavissa viidessä eri värissä. Matt Black, Cream White, Fresh Green, Orange, Royal Blue.

5 / 5
Sivun alkuun