Hohde- ja korostusvärit

Hohde- ja korostusvärit (3 kpl)

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Häivytä ihosi sävyvaihteluja peite-, korjaus- ja varjostusväripalettiemme avulla. Jokaisessa paletissa on 6 sävyä, joilla voit hetkessä peittää ihosi ongelmakohdat, häivyttää pieniä virheitä ja korostaa parhaita puoliasi. Käytä näitä kerrostettavia värisävyjä sellaisinaan tai sekoita niitä toisiinsa luodaksesi juuri oikean sävyn.


Meikkitaitelija Ida Ekmanin käyttövinkki:
Tämä kuuden eri värisävyn voidemainen paletti värikorjaukseen, ihovirheiden peittämiseen sekä kasvojen varjostukseen sopii erinomaisesti aloittelevalle meikkaajalle, sillä pigmenttiä tuotteessa on hillitysti. Tuote levittyy ihanan vaivattomasti, ja lopputulos on erityisesti arkimeikkaukseen sopivan luonnollinen. Jos varjostuksesta haluaa vielä voimakkaamman, voi tätä palettia käyttää pohjustukseen puuterimaiselle Highlight & Contour Pro Palettelle.

5.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

9,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Luo kasvoillesi eloa Hydra Touch Brightener -hohdekynän avulla! Vesipohjainen kynä tuo hehkua kasvoille samalla kun antaa viilentävän tunteen kynän koskettaessa kasvojen ihoa.

4.0 / 5
Useita vaihtoehtoja

10,50
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tuo ihollesi seksikästä hehkua kevyellä ja monikäyttöisellä nestemäisellä hohdevoiteellamme. Käytä meikkivoiteen tapaan tai levitä sitä poskipäille, dekoltéen iholle tai amorinkaarelle antamaan ihollesi raikasta hehkua, joka on juuri nyt in.

Useita vaihtoehtoja