{}

Lasten aurinkovoiteet (10 kpl)

Garnier Ambre Solaire Kids Sensitive Advanced aurinkosuojaemulsio SK50+  200 ml

Garnier Ambre Solaire Kids Sensitive...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lapsille kehitetty aurinkosuojaemulsio UVA-, UVB- ja pitkiä UVA-säiteitä vastaan. SK50+ erittäin korkea suoja. Patentoitu, tehokas ja fotostabiili UVA-/UVB-filtteriyhdistelmä, joka sisältää Mexoryl® SX -filtterin. Suojaa ihoa palamiselta ja auringon aiheuttamilta vaurioilta. Hypoallergeeninen koostumus. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Kevyt koostumus, joka ei tahmaa eikä tee ihosta valkoista. Pidä pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon ylläpitämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Suojaa lapsi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Vältä kosketusta tekstiileihin. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.

Garnier Ambre Solaire Kids Wet Skin aurinkosuojaemulsio lapsille SK50+  150 ml

Garnier Ambre Solaire Kids Wet Skin a...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Aurinkosuojaemulsio lapsille SK50, korkea suoja. Voidaan käyttää suoraan märälle iholle. Nopeasti imeytyvä, vettä hylkivä koostumus.Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Käytä vedenkestävää aurinkosuojatuotetta, jossa on riittävän korkea suojakerroin. Suojaa lapsi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Pysyttele varjossa erityisesti klo 11-15 välisenä aikana. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon ylläpitämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Vältä kosketusta tekstiileihin. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Pidä pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa.

Nivea Sun Kids Protect & Sensitive Sun Spray SPF 50 aurinkosuojasuihke 200 ml

Nivea Sun Kids Protect & Sensitive Su...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive Sun Spray SPF 50 -aurinkosuojasuihke on kehtietty erityisesti lasten herkälle iholle. Ei sisällä hajusteita tai väri- ja säilöntäaineita. Tehokkaat UVA- ja UVB-suodattimet takaavat tehokkaan suojan auringon haittavaikutuksilta. Ehkäisee aurinkoallergian syntymistä. Suojakerroin 50. Sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa aloe veraa. Imeytyy nopeasti. Erittäin vedenkestävä. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä iholle runsaasti ennen aurinkoon menoa. Lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen, jotta suojan teho säilyy. Vältä altistumista keskipäivän voimakkaalle auringolle.

NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive Sun Lotion SPF50+ aurinkosuojaemulsio 200 ml

NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive Su...

15,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive Sun Lotion SPF 50+ -aurinkosuojaemulsio sisältää erittäin korkealaatuisia UVA- ja UVB-suodattimia, jotka takaavat välittömän ja pitkäkestoisen suojan. Kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle. Suojakerroin korkea 50+. Väriaineeton, hajusteeton ja säilöntäaineeton, vähentää aurinkoallergian riskiä. Erittäin vedenkestävä. Tahmaamaton, kevyt koostumus.

Käyttö: Levitä runsaasti iholle ennen auringolle altistumista. Lisää säännöllisesti varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle.

NIVEA SUN Kids Pocket Size Sun Lotion SPF 30 aurinkosuojaemulsio 50 ml

NIVEA SUN Kids Pocket Size Sun Lotion...

NIVEA SUN Kids Pocket Size Moisturising Lotion SPF 30 -aurinkosuojaemulsio sisältää tehokkaita UVA- ja UVB-suodattimia, jotka takaavat pitkäkestoisen ja välittömän suojan. Kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle, sopii kasvoille ja vartalolle. Suojakerroin 30. Kevyt koostumus, imeytyy helposti. Näppärä taskukoko. Vedenkestävä. Vähentää aurinkoallergian riskiä.

Käyttö: Levitä runsaasti iholle ennen auringolle altistumista. Lisää säännöllisesti varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle.

5,0 / 5
Vain myymälässä
Garnier Ambre Solaire Resisto Kids SK 50+ aurinkosuojavoide lapsille 50ml

Garnier Ambre Solaire Resisto Kids SK...

8,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

UVA/UVB-suoja täyttää eu:n vaatimukset. Ambre Solaire lasten aurinkosuojaemulsio SK 50+ (erittäin korkea suoja). Vedenkestävä ja hajusteeton emulsio on tehokas suoja auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Sisältää uuden patentoidun fotostabiilin Mexoryl® SX+Mexoryl® XL-filtteriyhdistelmän.

Tuoteinfo:

Tärkeää: Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Suositeltu määrä lapsen iholle on noin 1 rkl / levityskerta. Varoitus: Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Suojaa lapsi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Vältä kosketusta tekstiileihin.

Garnier Ambre Solaire Resisto Kids SK 30 aurinkosuojavoide lapsille 200ml

Garnier Ambre Solaire Resisto Kids SK...

14,90
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Lasten aurinkosuojaemulsio SK30, korkea suoja. Sisältää patentoidun fotostabiilin Mexoryl® SX+Mexoryl® XL-filtteriyhdistelmän. Vedenkestävä emulsio on tehokas suoja auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Kosteuttava koostumus, joka ei sisällä parabeeneja.

Tuoteinfo:

Tärkeää: Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Suojaa lapsi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Vältä kosketusta tekstiileihin.

Garnier Ambre Solaire Resisto Kids SK 50 aurinkosuojaemulsio lapsille 200 ml

Garnier Ambre Solaire Resisto Kids SK...

16,40
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

UVA/UVB-suoja täyttää eu:n vaatimukset. Ambre Solaire lasten aurinkosuojaemulsio SK 50+ (ERITTÄIN KORKEA SUOJA). Vedenkestävä ja hajusteeton emulsio on tehokas suoja auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Sisältää uuden patentoidun fotostabiilin Mexoryl® SX+Mexoryl® XL-filtteriyhdistelmän.

Tuoteinfo:

Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Suositeltu määrä lapsen iholle on noin 1 rkl / levityskerta. Varoitus: Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi. Suojaa lapsi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Vältä kosketusta tekstiileihin.

Garnier Ambre Solaire Resisto Kids Swim SK50 spray aurinkosuoja 200 ml

Garnier Ambre Solaire Resisto Kids Sw...

16,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Tehokas suoja auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan, sisältää mm. patentoidut ja fotostabiilit Mexoryl® SX ja XL filtterit. Suojaa lapsen herkkää ihoa palamiselta ja auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia ihovaurioita. Tehostettu vedenkestävyys uimista ja vesileikkejä varten.* * COLIPA water resistance test, 6 baths.

Tuoteinfo:

Tehokas suoja auringon haitallisia UVAja UVB-säteitä vastaan, sisältää mm. patentoidut ja fotostabiilit Mexoryl® SX ja XL filtterit. Suojaa lapsen herkkää ihoa palamiselta ja auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia ihovaurioita. Ravista pulloa ennen käyttöä. Älä suihkuta kasvoille, vaan levitä tuote käsien kautta. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä tuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Suojaa lapsi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Vältä kosketusta tekstiileihin. Suositeltu määrä lapsen iholle on noin 1 rkl / levityskerta.

4,5 / 5
Garnier Ambre Solaire Resisto Kids Color Control SK50 spray aurinkosuoja 200 ml

Garnier Ambre Solaire Resisto Kids Co...

16,70
Verkkokaupassa
Valitse myymälä

Sopii erittäin vaalealle ja herkälle iholle, joka palaa helposti. Vihreä väri helpottaa suihkeen tasaista levittämistä. Väri häviää iholta levittämisen jälkeen. Tehokas suoja auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan, sisältää mm. patentoidut ja fotostabiilit Mexoryl® SX ja XL -filtterit. Suojaa lapsen herkkää ihoa palamiselta ja auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia ihovaurioita.

Tuoteinfo:

Tehokas suoja auringon haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan, sisältää mm. patentoidut ja fotostabiilit Mexoryl® SX ja XL -filtterit. Suojaa lapsen herkkää ihoa palamiselta ja auttaa ehkäisemään auringon aiheuttamia ihovaurioita. Ravista pulloa ennen käyttöä. Älä suihkuta kasvoille, vaan levitä tuote käsien kautta. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä tuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti suojatehon säilyttämiseksi erityisesti hikoilun, uimisen tai kuivaamisen jälkeen. Suojaa lapsi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Vältä kosketusta tekstiileihin. Suositeltu määrä lapsen iholle on noin 1 rkl / levityskerta.

{}
Sivun alkuun