Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 150ml Kids Ultra Protect & Play Sun Cream SK50+ -aurinkosuojavoide

16,90 €
112,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Protect & Moisture Ultra Sun Lotion SK50+ -aurinkovoide suojaa ihoa sisältä & ulkoa! Erittäin korkea suojakerroin SK50+. Koostumus on 3x vedenkestävämpi kuin tavallinen aurinkovoide! Tarjoaa välittömän UV-suojan ja aktivoi ihon omaa puolustuskykyä sisältäpäin antioksidantti E-vitamiinin avulla. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti 48 tunnin ajan. Imeytyy nopeasti ja kuivuu hyvin iholle, koostumus ei jätä iholle tahmaista tunnetta, eikä esimerkiksi hiekka tartu ihoon. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Dermatologisesti testattu.

-> Suojaa ihoa välittömästi ja tehokkaasti UVA- ja UVB-säteilyltä, auringonpolttamilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.
-> Erittäin korkea suojakerroin SK50+
-> 3x vedenkestävämpi kuin tavallinen aurinkovoide
-> Hoitava koostumus suojaa ihoa sisältä ja ulkoa, kosteuttaa ihoa 48 tunnin ajan.
-> 77% biohajoava koostumus kunnioittaa vesistöjä, eikä sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia.
->Tuubi ja korkki valmistettu 50% kierrätetystä muovista

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 77% biohajoava koostumus
->Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia
-> 50% kierrätetystä muovista valmistettu tuubi ja korkki.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Alcohol Denat., ButylMethoxydibenzoylmethane, Cocoglycerides, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Titanium Dioxide (nano), Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Silica Dimethyl Silylate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate, Behenyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Silica, Sodium Stearoyl Glutamate, Trisodium EDTA, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Parfum.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin.

Applicera riklig mängd. Rekommenderad mängd för vuxna är 30ml. Låt solkrämen torka helt på huden innan kontakt med textilier. Återapplicera varannan timme samt efter bad/svett/handdukstorkning. Vistas inte för länge i solen, även om du applicerat solkräm.

Tuotekoodi

4005900601933

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan