Entistäkin parempaa suojaa ja kosteutusta ihollesi uudistetulla Advanced Night Repair -seerumilla

Estée Lauderin Advanced Night Repair on jo kulttimaineeseen noussut seerumi, joka korjaa ihoasi yöllä ja vahvistaa sitä päivällä. Uudistunut seerumi sisältää kaiken, mitä rakastit edellisessäkin seerumissa. Koska Estée Lauder on ihonhoidon edelläkävijä yli 38 vuoden kokemuksella, tuotteita testataan ja parannellaan jatkuvasti, jotta kuluttajille voidaan tarjota aina parasta.

Estee Lauderin klassikkoseerumi Advanced Night Repair uudistui


Miten Advanced Night Repair -seerumi on uudistunut?

Advanced Night Repair -seerumi uudistaa ja kosteuttaa ihoasi täydellisesti sekä auttaa korjaamaan ikääntymisen merkkejä tehokkaasti. Patentoitu ChronoluxTM Power Signal -teknologia auttaa entistäkin tehokkaammin korjaamaan ihon päivän aikana kokemien haittatekijöiden aiheuttamia vaurioita ja tukemaan ihon omaa luonnollista kollageenin tuotantoa. Seerumi sisältää myös runsaasti hyaluronihappoa, joka auttaa kosteuttamaan ihoasi jopa 72 tunnin ajan. Hyaluronihappo on kuin kosteusmagneetti, joka tuo kosteutta ihollesi, mutta myös säilyttää sitä tehokkaammin. Advanced Night Repair ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja tai ftalaatteja, ja entinen muovipullo on myös vaihtunut ekologisempaan kierrätettävään lasipulloon.

Uusi Advanced Night Repair -seerumi sopii jokaiselle, iästä ja ihotyypistä riippumatta. Lopputuloksena entistä kiinteämpi ja heleämpi iho sekä näkyvästi pienentyneet ihohuokoset.


Estee Lauderin uudistunut seerumiklassikko Advanced Night Repair nyt Sokokselta

     

Miten tuotetta tulisi käyttää iltaisin? Entä aamuisin?

Nimestään huolimatta Advanced Night Repair -seerumia voi käyttää niin yöllä kuin päivällä, sillä sen patentoitu teknologia on suunniteltu toimimaan ihosi parhaaksi vuorokauden ympäri. Päivän aikana ihomme joutuu taistelemaan monia ympäristön haittatekijöitä, kuten saasteita, UV-säteilyä, mikropölyä ja laitteiden sinistä valoa, vastaan. Advanced Night Repair -seerumin antioksidanttisuoja antaa tehokasta suojaa näitä haittatekijöitä vastaan jopa 8 tunniksi. 

Öisin Advanced Night Repair -seerumi taas auttaa ihoa sen omassa luonnollisessa korjausprosessissaan. Ihon korjausprosessi on yöllä huipussaan, mutta ihon oma kosteussuoja ohuimmillaan. Tästä syystä iho menettää yöllä eniten kosteutta. Siksi kokonaisvaltainen kosteutus onkin erityisen tärkeää juuri ennen nukkumaanmenoa; Advanced Night Repair -seerumi antaakin iholle jopa 72 tunnin kosteutuksen. Kun iho on kosteutettu, se pystyy maksimoimaan oman yön aikana tapahtuvan korjausprosessinsa.

Levitä Advanced Night Repair -seerumia aamulla ja illalla puhdistetulle iholle hoitonesteen jälkeen. Annostele yksi tippa seerumia kasvoillesi ja hiero se ihoon pyörivin liikkein. Muista levittää iholle seerumin jälkeen myös kosteusvoide tehostamaan ihonhoitorutiiniasi. Kosteusvoide on yleensä täyteläisempää ja pehmeämpää kuin seerumi, ja se myös lukitsee seerumin paremmin ihoon.


Estée Lauder -ihonhoitorutiini

Luo ihollesi täydellisen hoitava ja suojaava ihonhoitorutiini seuraavien Estée Lauder -tuotteiden avulla.

 

Tuotenosto:

Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Balm puhdistusvoide 70 ml–16487508

Ensimmäisenä vaiheena tulee puhdistus. Hellävarainen Advanced Night Repair Micro Cleansing Balm -puhdistusvoide sulaa öljyksi ja muuttuu sen jälkeen maitomaiseksi emulsioksi. Poistaa kaiken meikin, mukaan lukien silmämeikin.


Tuotenosto:

Estée Lauder Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion hoitovesi 150ml–37791012

Tämän jälkeen tulee kosteutus – Estée Lauder Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion -hoitoneste viimeistelee ihonpuhdistuksen, poistaa viimeisetkin epäpuhtaudet iholtasi sekä aktivoi ja vahvistaa ihoasi. 


Tuotenosto:

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex seerumi 50ml–45274506

Kosteutuksen jälkeen, uusi Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex -seerumi auttaa kosteuttamaan ihoasi jopa 72 tunnin ajan, uudistaa sitä ja auttaa korjaamaan ikääntymisen merkkejä. Levitä seerumi hoitonesteen jälkeen ja muista lisätä seerumin päälle aina joko yö- tai päivävoide.
 

 

Tuotenosto:

Estée Lauder Revitalizing Supreme + Night Intensive Restoratvie Créme yövoide 50ml–37791013

Revitalizing Supreme + Night Intensive Restoratvie Créme -yövoiteen avulla tehostat Advanced Night Repair -seerumisi tehoa vielä entisestään. Täyteläinen yövoide auttaa ihon uudistumisprosessissa ja pehmentää ihoa sekä tasoittaa juonteita.


Tuotenosto:

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery silmänympärysvoide 15 ml–31619507

Älä myöskään unohda herkkää silmänympärysihoa! Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex -silmänympärysvoiteella ennaltaehkäiset ja korjaat herkkää silmänympärysihoa ympäristön haittatekijöitä vastaan. Tuote myös auttaa neutralisoimaan tummia silmänalusia.
 


Tuotenosto:

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 40 meikkivoide 35ml–42848004

Aamuisen ihonpuhdistuksen jälkeen on tärkeää valita myös oikeanlaiset meikkituotteet ihollesi. Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 -meikkivoide on kosteuttava, rauhoittava ja hoitava meikkivoide, joka luo luonnollisen hehkun ihollesi. Tuote sisältää myös aurinkosuojakertoimen 45.