Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Huolenaiheena herkkä iho? Estée Lauderin herkän ihon ihonhoito-opas tarjoaa ratkaisuja

Päivittäin kohtaamamme erilaiset rasitteet voi johtaa ihoärsytykseen, joka puolestaan näkyy ihossa esimerkiksi punoituksena. Tutustu ihonhoito-oppaaseen, jonka avulla opit tunnistamaan ja hoitamaan herkistynyttä ihoa täsmätuottein.

Mitä on herkkä iho?

Ihon herkistyminen voi näyttäytyä eri tavoin jokaisella meistä. Ihon herkkyyteen altistavia tekijöitä voivat olla esimerkiksi ympäristötekijät tai hoitotuotteiden aiheuttamat reaktiot. Yleisimmin herkän ihon tunnistaa seuraavista näkyistä piirteistä:

- Kuivuus ja elottomuus

- Parranajon jälkeinen ärsytys

- Punaiset pigmenttimuutokset epäpuhtauksien jälkeen

- Helposti ärsyyntyvä iho

- Jatkuva ihon punoitus

- Näkyvät yliherkkyysreaktiot

- Vahingoittunut ihon suojamuuri

Voiko kaikilla ihotyypeillä olla herkkyyttä?

Iho voi olla herkkä, oli ihotyyppisi sitten rasvoittuva, kuiva tai sekaiho. Ihotyypistäsi riippumatta, herkkää ihoa voidaan hoitaa muokkaamalla ihonhoitorutiiniasi sopivaksi. Lisäämällä rutiiniisi oikeanlaisia tuotteita voit lievittää herkän ihon näkyviä piirteitä ja samalla ennaltaehkäistä niiden syntyä tulevaisuudessa.

Mikä on paras ihonhoitorutiini herkälle iholle?

Ihonhoitorutiinisi voi olla erilainen riippuen ihotyypistäsi ja niistä herkän ihon huolenaiheista, joita haluat erityisesti hoitaa. On kuitenkin olemassa tiettyjä hyväksi havaittuja hoitomuotoja ja tuotteita, joista hyötyvät kaikki herkkäihoiset. Advanced Night Repair Rescue Solution -seerumi on monipuolinen, kaikille ihotyypeille sopiva herkän ihon täsmätuote.

Herkän ihon rutiini

1: Hellävarainen puhdistus

Ihon huolellinen puhdistaminen poistaa likaa, meikkiä, aurinkosuojan jäämiä sekä muita epäpuhtauksia ihon pinnalta. Vaivattomaan meikinpoistoon suunniteltu Advanced Night Cleansing Balm sulattaa iholta myös vedenkestävän meikin. Aminohappoja sisältävä Advanced Night Cleansing Gelée vaahtoutuu ilmavaksi ja puhdistaa ihon hellävaraisesti, vaurioittamatta ihon luontaista suojamuuria.

Ladataan
Ladataan

2: Herkän ihon täsmähoito

Herkän ihon täsmätuote Advanced Night Repair Rescue Solution voi olla vastaus ihosi huolenaiheisiin. Tämä uutuusinnovaatio rakastetusta Advanced Night Repair -tuoteperheestä on suunniteltu erityisesti herkän ihon tarpeisiin. 15 % Bifidus Ferment -ainesosaa sisältävä seerumi rauhoittaa ihoa ja ennaltaehkäisee ihon punoitusta tehokkaasti. Pre-serum-hoitotuote vahvistaa myös ihon luontaista suojamuuria tulevaisuuden herkkyysreaktioita vähentäen.

Ladataan

3: Ihoa korjaava seerumi

Oli ihosi sitten rasvoittuva, kuiva tai sekaiho, Advanced Night Repair -seerumi rauhoittaa ihoa samalla heleyttäen ja tehokkaasti kosteuttaen.

Ladataan

4: Kosteutus

Kosteutus on ihonhoitoruutiinin kulmakivi – ihotyypistä riippumatta. Revitalizing Supreme+ -kosteusvoide sopii kaikille ihotyypeille. Kosteusvoide palauttaa ihon kosteustasapainon samalla vahvistaen ja kiinteyttäen ihoa.

Ladataan