Sisältöön
Estée Lauder

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm silmänympärysvoide 15 ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin6kappaletta
86,00 €
5 733,33 €/l
Alin hinta 30 pv. 86,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Silmäsi voivat saada kaiken: Kiinteyttä. Vahvuutta. Hehkua. Ja uuden, kohotetumman ilmeen. Estée Lauderin Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm silmänympärysvoiteen tehokas koostumus vähentää merkittävästi useita ikääntymisen merkkejä kuten juonteita, ryppyjä, turvotusta ja tummuutta. Silmänympärysihosi näyttää hehkuvalta ja kirkkaalta. Ainutlaatuista Moringa-uutetta sisältävä voide kosteuttaa välittömästi herkkää silmänympärysihoa, kiinteyttää ja palauttaa ihon elastisuuden. Erityisen ravitseva silmänympärysvoide sopii käytettäväksi myös naamiona kerran viikossa, jolloin se pehmentää ja ravitsee ihoa välittömästi. Iho näyttää kirkkaammalta, heleämmältä ja levänneeltä.

NUORUUDEN TEHOAINESOSAT
Ylellinen aamulla kukkineen kiinanruusun kukkauute.
Luonto kun se on tehokkaimmillaan. Estée Lauderin tutkijat havaitsivat, että varhain aamulla kerätyillä kiinanruusun kukilla on eniten kollageenia lisäävää vaikutusta. Niinpä keräämme kukat käsin aamulla, kun niissä on eniten tehoaineita. Valmistamme ihon luonnollista kollageenin tuotantoa edistävän uutteemme prosessissa, joka kestää 83 päivää aina sadon korjuusta valmistukseen.

Ylellinen moringauute
Moringaa kutsutaan usein ihmepuuksi, ja se on yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista nuoruuden ainesosista, jonka olemme löytäneet. Ainutlaatuisen patentoidun prosessin avulla kehitetty uutteemme tukee tehokasta proteiinia ja auttaa suojaamaan ihoa monin tavoin ikääntymisen merkeiltä.

Kaktuksen kantasolu-uute ja hyaluronihappo
Tehokkaita ainesosia, jotka lisäävät Revitalizing Supreme+ -voiteen tehoa. Kaktuksen kantasolu-uutteen ja hyaluronihapon yhdistelmä auttaa vahvistamaan ja ravitsemaan ihoa ja kosteuttaa 72 tunnin ajan vahvistaen ihon elintärkeää kosteussuojaa.

Kollageenin tuotantoa tehostava teknologia
Koostumuksessamme yhdistyvät luonnonmukaiset ainesosat ja kollageenin tuotantoa tehostava teknologia. Ne auttavat palauttamaan ihon voiman ja tekemään ihosta kiinteämmän tuntuisen ja kohotetumman näköisen.

ÄÄRIMMÄISEN RAVITSEVA KOOSTUMUS
Täyteläinen ja ravitseva voide pehmentää ja rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Imeytyy nopeasti ja luo säteilevän pohjan mille tahansa silmämeikille. Monivaikutteinen silmänympärysvoide: kiinteyttävä, kohottava ja heleyttävä.

Tietoa koostumuksesta
• Silmälääkärien testaama
• Dermatologisesti testattu
• Ei aiheuta finnejä, ei tuki ihohuokosia (ei aiheuta aknea)

Tuotetiedot
Koko

15ML

Ainesosat

Water\Aqua\Eau, Methyl Trimethicone, Propanediol, Isododecane, Polyethylene, Dimethicone, Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Stearyl Dimethicone, Nylon-12, Isononyl Isononanoate, Moringa Oleifera Seed Extract, Hibiscus Sinensis Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-8, Laminaria Digitata Extract, Whey Protein\Lactis Protein\Proteine Du Petit-Lait, Opuntia Tuna Extract, Acetyl Glucosamine, Tocopheryl Acetate, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Squalane, Hydrolyzed Rice Extract, Algae Extract, Limonium Vulgare Flower/Leaf/Stem Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Caffeine, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Propylene Glycol Dicaprate, Glucose, Magnesium Sulfate, Sucrose, Glycerin, Pinanediol, Camphanediol, Hexylene Glycol, Caprylyl Glycol, Boron Nitride, Maltodextrin, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Methicone, Artemia Extract, Polysilicone-11, Alumina, Isoceteth-20, Disteardimonium Hectorite, Peg-10 Dimethicone, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Citric Acid, Octadecene, Triethoxycaprylylsilane, Disodium Edta, Bht, Potassium Sorbate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Levitä aamuisin ja iltaisin silmänympärysiholle. Viikoittaisena naamiona jätä naamio kahdeksi minuutiksi ja pyyhi sen jälkeen ylimääräinen naamio pois.

Tuotekoodi

0887167539587

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TupuVahvistettu osto

    Ennekin käyttänyt, nyt vähän "tuhtimpi" tuote

    Monen vuoden kokemuksella tyytyväisyys ei ole hiipunut. Levittyy hyvin ja kosteuttaa

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Päivi1961Vahvistettu osto

    Kosteuttaa hyvin

    Olen käyttänyt tätä jo kauan - sopii kuivalle iholleni.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    ELOL61Vahvistettu osto

    Kosteuttava tuote

    Ostin tuotteen reilu kk sitten ja olen tykännyt! Kiinteyttää ja kosteuttaa kuivaa silmänympärysihoani! Hinta/ laatu hyvä

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Kk13Vahvistettu osto

    Miellyttävä koostumus

    Hankin jo uuden tuotteen, koska todella miellyttävä käyttää, ei liian paksua, levittyy hyvin, riittoisaa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KajaVahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Olen ollut tyytyväinen k.o tuotteeseen