Sisältöön
OMRONin tuotteet auttavat ehkäisemään, hoitamaan ja hallitsemaan sairauksia ja vaivoja, sekä kotona että ammattilaisten vastaanotoilla.OMRONin tuotteet auttavat ehkäisemään, hoitamaan ja hallitsemaan sairauksia ja vaivoja, sekä kotona että ammattilaisten vastaanotoilla.

Omron - Terveyslaitteet

OMRON Healthcare on maailmanlaajuisesti toimiva lääkinnällisten laitteiden valmistaja, joka tunnetaan erityisesti korkealaatuisista digitaalisista verenpainemittareistaan. OMRON tarjoaa myös lääkkeettömän kivunlievityksen TENS-laitteita, digitaalisia kuumemittareita, kehonkoostumusmittareita ja vaakoja. Näiden tuotteiden avulla ihmiset yli 110 maassa voivat elää terveempänä ja mukavampaa elämää.

Vuosikymmenien ajan OMRONin tuotteet ovat auttaneet ehkäisemään, hoitamaan ja hallitsemaan sairauksia ja vaivoja, sekä kotona että ammattilaisten vastaanotoilla. OMRONin innovatiiviset ja luotettavat tuotteet ovat tehneet siitä arvostetun kumppanin terveydenhuollossa. OMRON tarjoaa ratkaisuja, jotka parantavat elämänlaatua ja tekevät terveydestä ja hyvinvoinnista saavutettavaa kaikille.