Sisältöön
Sol de Ibiza

Sol De Ibiza Magic Sun Oil SPF15 aurinkosuojaöljy 100 ml

39,90 €
399,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Luotu poikkeuksellisella kaavalla, joka yhdistää sinkkioksidin voimakkaan suojan eetteristen öljyjen ja kukkauutteiden elvyttävien voimien kanssa.
Tämä monikäyttöinen aurinkoöljy tarjoaa laajaspektrisen valosuojan (UVA- ja UVB-säteily) jokaisena päivän tuntina. Se valmistelee ihosi auringolle altistumista varten, suojaa sitä auringon vaurioilta ja korjaa sen auringonvalon alla nauttimisen jälkeen. Regeneroi ihosi ja estää epäpuhtauksia samalla suojaten sitä auringolta, tuulelta ja saastumiselta. Lisäksi sillä on tulehdusta ehkäiseviä ja antibakteerisia ominaisuuksia.

Anna itsesi kulkeutua Ibizan kesäpäivään, sen rakastettavan Välimeren kasvien tuoksun ja Grape Seed Oilin, Calendula Flower -uutteen, Argan-öljyn, Ricinus-öljyn ja Jojoba-öljyn hellivien vaikutusten kanssa - jotka kaikki ovat luomuviljeltyjä. Kiitos ei-nano sinkkioksidin, tuotteemme tarjoavat enemmän kuin pelkkä suojan. Haitallisten
säteiden lisäksi ne omaavat antimikrobisia ja rauhoittavia ominaisuuksia, vähentäen punoitusta, tulehdusta ja palauttaen ihosi luonnollisen tasapainon.

Kuinka käyttää: Ensinnäkin, muista ravistaa. Valmistautuaksesi, suojataksesi ja korjataksesi: levitä kuivalle iholle. Hiero kasvojasi ja kehoasi kevyesti, kunnes se on hyvin imeytynyt. Tunne vitamiinien, antioksidanttien ja kosteuttavien aineiden aktivoituminen. Levitä suihkun jälkeen parannetun ihonkorjauksen saamiseksi. Suosittelemme välttämään suoraa altistumista päivän kuumimpina tunteina. Yli 3 vuotiaille. Parhaan kokemuksen saamiseksi hymyile koko ajan. Nauti auringosta!

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

muoviton

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Sol De Ibiza

Tuotekoodi

0726367913684

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan