Sisältöön
The INKEY List

The Inkey List Bio-Active Ceramide Repairing and Plumping Moisturizer kasvovoide 50 ml

23,90 €
478,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Esittelyssä Bio-Active Ceramide Repairing and Plumping Moisturizer, keramiditeknologian vallankumous, joka vie ihon uusiutumisen seuraavalle tasolle.

Tämä runsas kosteusvoide on formuloitu seuraavan sukupolven kaksoisvaikutteisilla bioaktiivisilla keramideilla, jotka suojaavat näkyviltä ihomuutoksilta, ja sen on kliinisesti todistettu vähentävän juonteita ja ryppyjä. Ceramide-NP kohdistuu sekä ihon pinnan ulompiin että syvempiin kerroksiin ja edistää ihon signaalikaskadia, joka tarjoaa monitasoista tukea ikääntyvälle iholle.

Keramidit ovat yleensä pidempiketjuisia molekyylejä, jotka toimivat ihon uloimmissa kerroksissa, mutta edistyneellä bioaktiivisella keramidillamme on uusi lyhytketjuinen rakenne, joka auttaa lisäämään sen tunkeutumista ihoon. Syvälle ihon pintaan vaikuttava Ceramide-NP ei ainoastaan auta vahvistamaan ulkoista kosteussulkua ja tarjoamaan intensiivistä kosteutusta, vaan myös tukee ihon nopeampaa uusiutumista kerros kerrokselta, mikä parantaa näkyvästi ikääntymisen varhaisia merkkejä kiinteyden menetyksestä, kuivuudesta, juonteista ja rypyistä.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Dermarome AB

Käyttöohjeet

Hiero hellävaraisesti puhdistetulle kasvojen ja dekolteen iholle, voidaan käyttää ihonhoitorutiinissa aamuin ja illoin.

Tuotekoodi

5060879825574

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita