Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary Natural Retinal 0.2% Emulsion kosteusvoide 15 ml

16,50 €
1 100,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

The Ordinaryn Retinal 0.2% Emulsion Serum -seerumiemulsiossa on erittäin tehokas retinoidiyhdiste, joka kiinteyttää ja silottaa ihoa nopeasti samalla kun se vähentää tummien läiskien esiintymistä huomattavasti. Se auttaa tasoittamaan ihon rakennetta, kohdistamaan epätasaista sävyä ja lisäämään hehkua kirkkaampaa ja tasaisemman näköistä ihoa varten.

Seerumimainen koostumus sopii kaikille ihotyypeille, ja sitä suositellaan kokeneille retinoidien käyttäjille. Jos olet vasta aloittelija retinoidien käytössä, suosittelemme kokeilemaan Granactive Retinoid 2% Emulsiota tai Retinol 0,2% in Squalanea ja siirtymään vahvempiin vahvuuksiin ihon sietokyvyn kehittyessä.

Retinali (tunnetaan myös nimellä retinaldehydi) on hyvin tutkittu retinoidi, joka tarjoaa tehokkaamman tavan toimittaa suoran muodon A-vitamiinimolekyylejä kuin retinoli, sillä se on yhden muunnosaskeleen lähempänä bioaktiivista A-vitamiinimuotoa.

Korkealla 0,2 % retinalipitoisuudella Retinal 0,2% Emulsion Serum pystyy huomattavasti vaikuttamaan ihon kiinteyteen ja vähentämään juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä, mukaan lukien silmänympärysjuonteet, otsarypyt ja naururypyt.

Retinal 0,2% Emulsion Serum sisältää myös synteettisiä kaura-analogeja (erityisesti avenantramidia, hyödyllinen kaurasta löytyvä ainesosa). Tämän ainesosan tiedetään auttavan ihon epämukavuuden ja kuivuuden tunteessa ja nämä ovat yleisiä syitä retinoidin käyttöön.

Koostumuksen kirkas keltainen väri tulee korkeasta retinalipitoisuudesta, joka on luonnostaan keltainen. Tämä voi jättää iholle ja vaaleille kankaille jäävää väriä, joka voidaan minimoida antamalla tuotteen imeytyä täysin ja ihon kuivua ennen kosketusta vaaleisiin kankaisiin. Nämä värijäämät voidaan poistaa pesemällä iho vedellä ja pesemällä kankaat tavallisella pesuaineella niiden hoito-ohjeiden mukaisesti.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Pentylene Glycol, Hydroxyapatite, Retinal, Cetylhydroxyproline Palmitamide, 4-T-Butylcyclohexanol, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Ergothioneine, Biosaccharide Gum-1, Bisabolol, Brassica Campestris Sterols, Zingiber Officinale Root Extract, Butylene Glycol, Isohexadecane, Hexyldecanol, Maltodextrin, Caesalpinia Spinosa Gum, Polyacrylate Crosspolymer-6, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Stearic Acid, Isoceteth-20, Polysorbate 60, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Lactic Acid, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin. Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä herneen kokoinen määrä puhdistetulle, kuivalle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin. Vältä silmänympärysaluetta ja kosketusta silmiin.
Aloita viikoittaisella käytöllä ja lisää vähitellen käyttöä kahteen kertaan viikossa, muutaman päivän välein, ihosi sietokyvyn mukaan. Levitä kosteusvoide käytön jälkeen. Älä käytä muiden retinoidituotteiden kanssa. Käytä aurinkosuojaa päivällä.

Jos ärsytystä ilmenee, huuhtele pois, lopeta käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin. Käytä vain ohjeiden mukaisesti ehjälle iholle. Lapputestausta suositellaan ennen käyttöä. Tutustu The Ordinaryn kotisivuihin saadaksesi tarkemmat ohjeet haitallisuuden testaukseen, hoito-ohjelmaan ja tuotteiden yhteensopivuuteen. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

0769915233353

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan