Sisältöön
Essence

essence 3x LASHES TO IMPRESS false lashes set

9,39 €7,04 €
3,13 €/pari

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Intensiivinen look on taattu Lashes to Impress -irtoripsisetin ansiosta! Single Lashes -ripset korostavat ja tuuheuttavat ripsiä, kun taas Half Lashes -ripset antavat pituutta ja lisää tuuheutta ripsirajalla – tehden silmämeikkityyleistä vaikuttavia! Integroidun liiman ansiosta ripset on helppo asettaa ja ne ovat täydellinen työkalu kaikille kauneuden ystäville.

Tuotetiedot
Väri

Hey pretty lashes!

Ainesosat

INGREDIENTS (GLUE/KLEBER/COLLE/COLLA/LIJM/PEGAMENTO/KLEJ): ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, AQUA (WATER), TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Indonesia

Valmistaja

Cosnova GmbH

Käyttöohjeet

Irtoripset ja liima.
1. Aseta ripsinauha lähelle luonnollista ripsirajaasi pituuden tarkistamiseksi. Lyhennä tarvittaessa yksittäisten ripsien ulkoreunaa tai päitä.
2. Levitä ohut kerros liimaa ripsinauhalle. Odota 30 sekuntia, että liima kuivuu.
3. Aseta irtoripset lähelle luonnollista ripsirajaasi ja paina hellävaraisesti.
4. Kun haluat poistaa ripset, irrota ne hellävaraisesti irti. Puhdista ripset meikinpoistoaineella ja aseta takaisin seuraavaa käyttöä varten. Varoitus: Älä levitä herkälle tai ärtyneelle iholle. Vältä kosketusta silmän sisäosiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät runsaalla vesimäärällä. Älä käytä tuotetta, jos havaitset yliherkkyyttä. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, jos ärsytys jatkuu. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

4059729484208

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita