Sisältöön

Kampanjat

Kampanjat Sokoksissa, Sokos Emotioneissa ja verkkokaupassa sokos.fi

Seuraamalla Sokosta ja Sokos Emotionia somessa sekä tilaamalla uutiskirjeen, pysyt ajan tasalla kaikista ajankohtaisista tapahtumista ja eduista. Samalla kuulet ensimmäisten joukossa milloin kampanjoita vietetään seuraavan kerran!

Tutustu kampanjaetujen ehtoihin ja katso kaikki kampanjamme alta.

Seuraa Sokosta
Seuraa Emotionia
Tilaa uutiskirje

ALE

Kesäalessa ja talvialessa tarjoamme loistavia löytöjä kosmetiikan, muodin, kodin ja hyvinvoinnin valikoimasta. Edut ovat voimassa Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi. Pysy kuulolla ja tilaa Sokoksen uutiskirje, niin tiedät milloin seuraava ale pyörähtää käyntiin. Lue kampanjasta lisää.

Asiakasomistajapäivät

Asiakasomistajapäivillä asiakasomistajia hemmotellaan edullisilla hinnoilla. Saat S-Etukorttia vilauttamalla 20 % alennuksen muodin, kodin ja kosmetiikan normaalihintaisista tuotteista Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi. Tilaa Sokoksen uutiskirje, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun Asiakasomistajapäivät tulevat taas. Lue kampanjasta lisää.

Black Friday

Mustaakin mustempi perjantai on upeita etuja täynnä! Black Fridayn aikana saat kaikki normaalihintaiset tuotteet 25 % alennuksella S-Etukortilla Sokoksella, Sokos Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.

Hiusten hellimisviikko

Kiiltävät, hyvin hoidetut hiukset kruunaavat tyylisi joka päivä. Hae kampaamomerkkien huipputuotteet hiustenhoitoon ja -muotoiluun edullisesti Hiusten hellimisviikolta 40 % alennuksella. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinulle sopivien tuotteiden valinnassa. Hiusten hellimisviikko Sokoksella, Sokos Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi. Lue kampanjasta lisää.

Hyvä olo

On aika keskittyä kokonaisvaltaiseen kauneuteen ja hyvään oloon terveellisiä elintapoja, hehkuvaa hipiää, riittävää liikkumista ja unta korostaen. Hyvä olo -viikolla saat sertifioidusta luonnonkosmetiikasta ja terveystuotteista 20 % alennuksen S-Etukortilla Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi.

Joulu

Hanki ihanimmat lahjat kuusen alle 20 % alennuksella valikoidusta kosmetiikan, muodin ja kodin valikoimasta. Ethän myöskään unohda suosittua joulukalenteriamme, jonka 24 upeaa yllätystä tarjoavat jännitystä ja rahanarvoisia etuja jopa –50 %. Tutustu joulun taikaan Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi. Lue kampanjasta lisää.

Juhlaviikot

Säkenöi ja säteile tyylikkyyttä! Tule valmistautumaan sesongin erityisiin hetkiin sekä hakemaan juhlatunnelmaa Juhlaviikoilta. Kampanjan aikana tarjoamme S-Etukortilla jopa 25 % alennuksella meikkejä ja meikkitarvikkeita, tuoksuja, juhlapukeutumista sekä kodin tuotteita Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi. Lue kampanjasta lisää.

Kutsu kauneuteen

Kutsu kauneuteen esittelee kauden kiinnostavimmat kauneustrendit ja uutuustuotteet sekä tarjoaa huippuetuja merkkikosmetiikasta. Myymälöissä järjestettävissä kauneustilaisuuksissa pääset kuulemaan alan johtavien kosmetiikkamerkkien uutuuksista ja saat käytännön opastusta meikkaamiseen sekä ihonhoitoon kauneuden asiantuntijoiden opastuksella. Kosmetiikan huippuedut ovat voimassa S-Etukortilla Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi. Seuraamalla meitä somessa ja tilaamalla uutiskirjeen varmistat, että seuraava kampanja ei jää sinulta huomaamatta. Lue kampanjasta lisää.

Miesten huoltoviikko

Miesten huoltoviikko tarjoaa kosmetiikkaa ja huippuetuja jokaiselle miehelle. Viikon aikana saat normaalihintaiset miesten kosmetiikkatuotteet ja tuoksut S-Etukortilla –20 %. Tervetuloa Miesten huoltoviikolle Sokokselle, Sokos Emotioniin sekä verkkokauppaan sokos.fi. Lue kampanjasta lisää.

Pink Friday

Perjantai on pinkkiä täynnä! Pink Fridayn aikana saat S-Etukortilla –20 % kaikki normaalihintaiset tuotteet Sokos Emotion-myymälöissä sekä kaikki normaalihintaiset kosmetiikan tuotteet verkkokaupassa sokos.fi. Tilaa uutiskirjeemme ja ole valmiina pinkkiin perjantaihin. Lue kampanjasta lisää.

Sokos Emotion Synttäriviikko

Tule kanssamme juhlistamaan kosmetiikkaa ja kauneuden tuotteita tarjoavan Sokos Emotionin Synttäriviikkoa! Saat –20 % S-Etukortilla kaikista normaalihintaisista tuotteista Sokos Emotion-myymälöissä sekä normaalihintaisista kosmetiikkatuotteista verkkokaupassa sokos.fi. Lue kampanjasta lisää.

Verot veks

Sokos ja Sokos Emotion tarjoavat kaikille veronmaksajille vapautuksen veroista yhden päivän ajan ja kaikki normaalihintaiset tuotteet 24 % alennuksella vain S-Etukortilla. Tilaa uutiskirje, poimi päivämäärä ylös ja suuntaa alvittomille ostoksille Sokos-tavarataloihin, Sokos Emotion-myymälöihin ja verkkokauppaan sokos.fi. Lue kampanjasta lisää.

3+1 PÄIVÄÄ

3+1 PÄIVÄÄ on shoppailun riemua ja pinkkien hintojen juhlaa! Tule tekemään edullisia löytöjä huippubrändeiltä ja kauden parhaimmat ostokset muodin, kosmetiikan, kodin ja hyvinvoinnin valikoimasta keskiviikosta sunnuntaihin. Edut voimassa Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi. Lue kampanjasta lisää.