Sisältöön
Sisley

Sisley Phyto-Teint Perfection Foundation meikkivoide 30 ml

107,00 €
3 566,67 €/l
Valittu väri:0C
 • 0C
 • 0N
 • 00N
 • 1C
 • 1N
 • 2C
 • 2N1
 • 2W2
 • 3C
 • 3N
 • 3W2
 • 4C
koko:30 ml

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Täydellinen iho tänään, täydellinen iho ajan myötä.
Meikki ja ihonhoito samassa tuotteessa. Phyto-Teint Perfection on peittävä ja mattapintainen meikkivoide, jonka hoitava yhdiste Ideal Skin Complex parantaa ihon laatua jokaisella käyttökerralla.

Tunnistamalla ulkoiset tekijät, jotka aiheuaiheuttavat iholle epätasaisuuksia ja pieniä virheitä, pystytään niihin vaikuttamaan. Sisleyn laboratoriot ovat kehittäneet uuden ihoa hoitavan yhdisteen, joka saa aikaiseksi tuloksia ja hoitaa ihoa kolmella tavalla:
- Kosteuttaa ihoa välittömästi ja intensiivisesti
- Tasoittaa ihon pintaa
- Kirkastaa ihon sävyä

Jokaisella käyttökerralla ihon pinta tasoittuu ja silottuu välittömästi.
Iho näyttää täyteläiseltä, tasaiselta ja virheettömämmältä.
Phyto-Teint Perfection -meikkivoide tekee ihosta luonnollisen kuulakkaan, mutta mattapintaisen. Koostumus on erittäin pitkäkestoinen, tahraamaton sekä iholla huomaamaton. Tuloksena virheetön iho, joka säilyy kauniina koko päivän.

Phyto-Teint Perfection häivyttää ihon pienet virheet sekä häivyttää ihohuokoset. Peittävyyttä voi säädellä puolipeittävästä aina hyvin peittävään. Lopputuloksena kaunis, kuulakas ja virheetön iho – sanalla sanoen: täydellinen.
Laajasta sävyvalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva sävy.
Ei-komedogeeninen

Oikea Phyto-Teint Perfection sävy on helppo löytää laajan sävyvalikoiman ansiosta. Mitä pienempi numero, sitä vaaleampi sävy. Kun oikea tummuusaste on löytynyt, valitse oikea sävy ihon pohjasävyn mukaan: viileä (C) neutraali (N) tai lämmin (W). Esim. valitse C, jos ihossa on roosaa vivahdetta.

HOITAA IHOA KOLMELLA ERI TAVALLA
KOSTEUTTAA: Kurkku-uute ja Glyco-Complex kosteuttavat ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti tehden ihosta raikkaan ja kimmoisan näköisen.
Kun iholla on Phyto-Teint Perfection -meikkivoidetta, on iho 32 % enemmän kosteutettu(1), kuukauden päivittäisen käytön jälkeen meikitön iho on 26 % enemmän kosteutettu(2), (testattu instrumentaalisilla mittauksilla).

SILOTTAA: Vihreä linssiuute supistaa ihohuokosia, mikä tekee ihosta näkyvästi tasaisemman. Testiryhmän naisista 88%:lla iho oli tasoittunut ja silottunut, kun meikkivoidetta oli käytetty kuukauden ajan(4)

HELEYTTÄÄ: Tattariuute rauhoittaa ihoa ja on vaikutukseltaan tehokas antioksidantti (5). Persikankukkauute kiinteyttää ihoa. Testiryhmän naisista 82%:lla iho oli heleytynyt4, kun Phyto-Teint Perfectionia on käytetty päivittäin neljän viikon ajan.

PHYTO-TEINT PERFECTION PLUSSAT
PUHDISTAA: Takiaisuute auttaa puhdistamaan ihoa. 88 % naisista (3) havaitsi ihon epäpuhtauden ja pienien virheiden olevan vähemmän näkyviä kuukauden Phyto-Teint Perfectionin käytön jälkeen.

RAUHOITTAA: Pioniuute rauhoittaa ihoa, koska se sisältää runsaasti polyfenoleja ja flavonoideja. Testiryhmän naisilla 89%:lla iho oli rauhoittunut (3,4), kun meikkivoidetta oli käytetty kuukauden ajan päivittäin.

1. 30 minuutin kuluttua levityksestä valituilla 10 koehenkilöllä, instrumenttimittaukset.
2. 4 viikon päivittäinen käyttö 12 koehenkilön paneelissa, instrumenttimittaukset.
3. 30 minuutin kuluttua levityksestä, 34 koehenkilölle, tyytyväisyyden prosenttiosuus.
4. 4 -viikkoa päivittäistä käyttöä, 34 koehenkilön paneelissa, tyytyväisyyden prosenttiosuus.
5. TESTATTU IN vitro

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Sisley

Käyttöohjeet

Kolme tapaa levittää, kolme erilaista lopputulosta ja peittävyyttä.
1/ KABUKI-sivellin: nopea ja helppo levitys, puolipeittävä lopputulos: Levitä meikkivoide pyörivin liikkein kasvojen keskiosasta ulospäin.
2/ FLUID FOUNDATION BRUSH -meikkivoidesivellin: tarkka levitys, peittävä lopputulos: Käytä pitkiä siveleviä liikkeitä, aloita kasvojen keskiosasta ulospäin. Käsittele kasvot kauttaaaltaan huolellisesti.
3/ SORMIN: tarkka ja nopea levitys, luonnollinen lopputulos. Taputtele meikkivoidetta iholle ja häivytä sivelevin liikkein.

Tuotekoodi

3473311806345

Arviot