Sisältöön
Sisley

Sisley Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Fresh Gel Cream hoitovoide 50 ml

545,90 €
10 918,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

"Parasta anti-age tehokkuutta"
Kokonaisvaltaisesti hoitava anti-age voide, joka vaikuttaa kolmeen ikääntymistä aiheuttavaan tekijään. Kliinisesti todistettu vaikutus ihon kiinteyteen, sileyteen ja ihosävyyn. Tuloksena silminnähden nuorekkaampi iho.
Ryppyjä ehkäisevä, kiinteyttävä ja kosteuttava voide, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta*.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Fresh Gel Cream on tehokas ja kokonaisvaltaisesti hoitava voide, joka torjuu ihon ikääntymisen merkkejä, joiden syyt ovat geneettisiä ja epigeneettisiä (ympäristöön ja käyttäytymiseen liittyviä) tekijöitä. Nämä epigeneettiset tekijät vaikuttavat merkittävästi ihon ikääntymiseen (stressi, tupakointi, liiallinen aurinko jne.).
Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen iho on silottunut, täyteläinen ja syväkosteutettu. Väsymyksen merkit ovat häipyneet.

Neljän viikon kuluttua: rypyt ovat vähentyneet ja madaltuneet. Ihon kiinteys, jäntevyys ja heleys on palautunut ja iho näyttää hehkuvan nuorekkaalta.
Kahden kuukauden kuluttua iho hehkuu kauneutta ja nuorekkuutta. Kasvonpiirteet ovat kohonneet ja ryhdikkäämmät.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âgen vertaansa vailla oleva tehokas koostumus sisältää yli viisikymmentä aktiivista ainesosayhdisttä ihon kauneudeksi:
Omenansiemen-, ratania- ja poimunlehtiuutteet muiden elvyttävien, uudistavien ja jälleenrakentavien ainesosien kanssa luovat optimaalisen elinympäristön soluille**.
Suojaavat ainesosat ehkäisevät elintavoista aiheutuvia näkyviä ikääntymisen merkkejä. Ne turvaavat solun elinkierron vastaamaan nuoren ihosolun toimintaa.
Lindera-uute vaikuttaa solujen rytmiin*, persian akasia-uute vaikuttaa soluenergiaan* ja hiiva- ja soijaproteiiniyhdiste lisää solujen pitkäikäisyyttä.

Erittäin suorituskykyinen anti-agevoide, jonka raikas, kevyt ja rasvaton koostumus sulautuu ihoon ja antaa kiillottoman lopputuloksen.

Ikä on vain numero.
Tutustu myös muihin ihollesi sopiviin Sisleÿa anti-age tuotteisiin, esim. Sisleÿa L'Intégral Anti-Age -hoitovoide kaikille ihotyypeille tai Sisleÿa L'Intégral Anti-Age Extra Rich -hoitovoide kuivan tai erittäin kuivan ihon hoitoon.
Ei-komedogeeninen. Luonnollista alkuperää oleva tuoksu on aktiivisista ainesosista.

*Testattu in vitro

Tärkeimmät vaikuttavat ainesosat:
-Omenan siemenuutteet (fytostimuliinit ja ursolihappo): uudistavat ja stimuloivat ihoa;
- ratania- ja ratamo-uute: stimuloivat ihoa ja tasoittavat sen rakennetta;
- Cocktail vitamiineista, kivennäis- ja hivenaineista sekä aminohapoista: elvyttää;
-Valkopajun lehtiuute: antioksidantti*, anti-kollagenaasi* ja anti-elastaasi* ts. turvaa kollageeni- ja elastiinisäikeiden kimmoisuuden;
-Adenosiini: ryppyjä ehkäisevä;
-Lindera-uute: turvaa solujen rytmin;
- Persianakaasiauute: soluenergia;
- Hiiva- ja soijaproteiiniyhdoste: solujen pitkäikäisyys;
- Sheavoi: suojaa ja korjaa;
- Kasviperäinen glyseriini: kosteuttaa ja pehmentää.

* In vitro -testi
** ex vivo

Tuotetiedot
Koko

50 ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Sisley

Käyttöohjeet

Levitä Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge Fresh Gel Cream -geelivoidetta aamuin illoin kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen. Hiero kevyesti, kunnes voide on imeytynyt.

Tuotekoodi

3473311501004

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan