Sisältöön
Sisley

Sisley Super Soin Solaire Silky Body Oil Sun Care SPF15 aurinkosuojaöljy 150 ml

148,50 €
990,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Super Soin Solaire Silky Body Oil Sun Care SPF 15 aurinkosuojaöljy ruskettuneelle ja aurinkoa hyvin kestävälle iholle. Keskitason suojan antava aurinkoöljy ylläpitää ihon nuorekkuutta suojaamalla sitä auringon ja valon aiheuttamalta ikääntymiseltä tehokkaiden UVA- ja UVB-suodattimien ja suojaavien aktiiviaineiden ansiosta.

– Vapaita radikaaleja torjuva vaikutus** aktiiviaineiden yhdistelmän ansiosta (E-vitamiiniasetaatti ja valkolupiini), jotka auttavat suojaamaan ihoa oksidatiiviselta stressiltä, mikä on valon aiheuttaman ihon ikääntymisen merkittävin syy.
- Solujen suojaaminen: solujen suojaaminen on välttämätöntä niiden uusiutumisen kannalta. Valkolupiiniuute** yhdistettynä aurinkosuodattimiin auttaa suojaamaan soluja UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. 
– Ihon pinnan suojamuuriin kohdistuva vaikutus: kameliaöljy auttaa vahvistamaan ihon pintaa, jotta se säilyttää optimaalisen kosteustason ja torjuu tehokkaammin ympäristön haittavaikutuksia.
– Kosteuttava ja ravitseva koostumus: auringonsäteet saattavat vahingoittaa ihon hydrolipidikerrosta ja kuivattaa ihoa. Kamelia-, auringonkukka- ja kariteöljy auttavat palauttamaan ihon kimmoisuuden ja kosteuden.

Monisuuntainen suihke käytännölliseen ja tasaiseen levitykseen. Silkkinen kuivaöljykoostumus tekee ihosta satiininpehmeän ja tuo esiin ihon heleän rusketuksen. Vedenkestävä koostumus. Laventelin ja kurjenpolven eteeriset öljyt antavat öljylle luonnollisen tuoksun.

*auttaa suojaamaan ihoa valon aiheuttaman ikääntymisen vaikutuksilta (rypyt, tummat läiskät, kuivuminen ja kiinteyden menetys) **in vitro -testit

Tuotetiedot
Koko

150 ml

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Sisley

Käyttöohjeet

Levitä Super Soin Solaire Silky Body Oil Sun Care SPF15+ -aurinkotuotetta runsaasti iholle ennen auringonottoa. Lisää tuotetta kahden tunnin välein.
Vältä liiallista auringonottoa ja auringonvaloa päivän kuumimpina tunteina. Älä altista vauvoja ja pieniä lapsia suoralle auringonvalolle.
Käytä korkeampaa aurinkosuojaa (SPF) runsaan auringonoton yhteydessä.

Tuotekoodi

3473311688040

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan