Sisältöön
Essence

essence LASHES TO IMPRESS irtoripset 08

3,09 €
0,39 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vaikuttavat ripset helposti ja nopeasti: Koska essence LASHES TO IMPRESS 08 esileikattuja irtoripsiä voidaan käyttää suoraan. Ne ovat irtoripsiä, jotka on jo esileikattu yksittäisiin osiin. Näin ne on helppo kiinnittää omien ripsien joukkoon, missä ne sulautuvat täydellisesti toisiinsa. Luonnollisesta kissansilmälookista täyteen tuuheuteen – neljä erilaista lookia on mahdollista essence LASHES TO IMPRESS 08 -esileikatuilla irtoripsillä.

Irtoripsiin ei tarvita ylimääräistä ripsiliimaa, sillä se sisältyy pakkaukseen. Kiinnitä ripset mahdollisimman lähelle ripsirajaa saadaksesi luonnollisen näköisen lopputuloksen. Irtoripsien poistaminen on aivan yhtä helppoa.

Varoitus: Älä levitä herkälle tai ärtyneelle iholle. Vältä kosketusta silmän sisäosiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät runsaalla vesimäärällä. Älä käytä tuotetta, jos havaitset yliherkkyyttä. Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, jos ärsytys jatkuu. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotetiedot
Väri

pre-cut lashes

Koko

8 kpl

Ainesosat

INGREDIENTS (GLUE): ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER, AQUA (WATER), TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Indonesia

Valmistaja

Cosnova GmbH

Tuotekoodi

4059729446459

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita