Sisältöön
Birkenstock

Birkenstock Arizona sandaalit

109,00 €
väri:Pink
Valittu koko:39

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Birkenstock Arizona on aito klassikko, joka on hurmannut sekä miehet että naiset ajattomalla muotoilullaan jo vuosikymmenien ajan. Kengän tyyliä täydentävät yhteensopivat yksityiskohdat.

BIRKENSTOCKin kaikkien mallien sydän on alkuperäinen BIRKENSTOCK-pohjallinen. Tarkkaan harkittu rakenne, joka saa sinut tuntemaan kuin seisoisit hiekassa, auttaa jalkojasi tuntumaan mahdollisimman mukavilta tuntikausia. Tämä tukee terveyttä ja edistää hyvinvointia.

Erittäin syvä muotoilu kantapääalueella tukee jalkakudosta ja pitää kantaluun tukevasti luonnollisessa asennossaan. Tämä tarjoaa jalalle lähes yhtä paljon tukea sandaalissa kuin suljetussa kengässä.
Jalkapohjan sivuilla kulkevat kaarituet ympäröivät jalkapohjan luut sisältä ja ulkoa. Tämä antaa jalalle tarvittavan vakauden askeleen ottaessaan.
Varvasosan lähellä pohjallisessa on kohoumia. Varvastuki auttaa varpaita pysymään rentoina ja levittäytyneinä luonnolliseen asentoonsa. Pohjallinen on vedetty erityisen korkealle etuosasta. Tämän seurauksena korkea pohjallisen reuna suojaa varpaita jalan rullausliikkeen aikana.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

Päällinen: Birko-Flor®-synteettinen materiaali -helppohoitoinen ja kosteutta hylkivä
Jalkapohjan vuori: mokkanahka
Pohja: EVA -korkealaatuinen, erittäin kevyt ja joustava materiaali, jolla on erinomainen iskunvaimennusominaisuus.

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Birkenstock

Materiaali

Synteettinen

Mallinumero

1026976

Tuotekoodi

4066648204862

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan