Sisältöön
florence by mills

Florence by Mills Out Of This Whirled Marble Bronzer aurinkopuuteri 9 g

20,50 €
2 277,78 €/kg
Valittu väri:Cool tones
  • Cool tones
  • Warm Tones
koko:9 g

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ei aurinkoa? Ei huolta! Out Of This Whirled Marble Bronzer on marmoroitu aurinkopuuteri, joka antaa täydellisen hehkuvan päivetyksen vuodenajasta riippumatta. Saatavana sekä lämpimissä että kylmissä sävyissä, jotta voit valita ihosi sävyyn parhaiten sopivan. Sopii kaikille ihotyypeille.

· antaa täydellisen kesäisen hehkun
· luonnollinen, kuin auringon päivettämä sävy
· imee rasvaa iholta

Marmorikuviointi antaa täydellisen päivettyneen sävyn hienovaraisella hohteella. Sisältää glitterhiukkasia, jotka heijastavat ja levittävät valoa auttaen häivyttämään epätasaisuuksia ja antaen iholle luonnollisen ja tasaisen sävyn.

Florence By Mills -tuotemerkin on luonut rakkaudella näyttelijä ja malli Millie Bobby Brown, lempinimeltään Mills. Merkin sanoma on, että sanelemme itse kauneuden ehdot. Florence by Mills luo ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka ovat hauskoja, vegaanisia ja helppokäyttöisiä!

Tuotetiedot
Ainesosat

Talc, Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Magnesium Stearate, Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol, Hexylene Glycol, Tin Oxide, Dehydroacetic Acid, Alumina, Magnesium Oxide, Water/Aqua/Eau, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Käytä pehmeää puuterisivellintä ja levitä kohtiin, jotka päivettyvät helposti auringossa: otsa, posket, leuka ja kaula.

Användning
Använd en mjuk puderborste och applicera på de ställen som blir naturligt solkyssta: pannan, kinderna, hakan och halsen.

Tuotekoodi

0840047230127

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan