Sisältöön
NUXE

NUXE Creme Fraiche de Beaute BIO Glow Rich Moisturising Cream kasvovoide 50 ml

39,00 €
780,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Nuxe Creme Fraiche de Beaute on vegaaninen, kosteuttava tuotelinja, josta löytyvät kosteuttavat tuotteet kaikille eri ihotyypeille. Tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja aistillisia. Tuotteet on kehitetty Nuxen Clean Beauty -standardien mukaan ja 97 % aineosista on luonnollista alkuperää. Pääraaka-aineita ovat mantelimaito ja -öljy. Tuotteet ovat hellävaraisia ja antavat 48 tunnin kosteutuksen iholle, välittömästi ja pitkäkestoisesti. Tuotteissa on herkulliset ja koukuttavat koostumukset, ja muissa tuotteissa on miellyttävä ikoninen Creme Fraiche -tuoksu.

Nuxe Crème Fraîche de Beauté 48HR BIO Glow Rich Moisturising Cream 50 ml on tiukkojen luonnonkosmetiikkasäännösten mukaan kehitetty täyteläinen, ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva voide, normaalille ja erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Se on ihoa heleyttävä ja kosteuttava voide, jonka koostumus on miellyttävän samettinen. Voide sisältää mm. luonnollista alkuperää olevia sitrushedelmien kasvisoluja ja luonnonmukaisesti viljeltyä arganöljyä. 99 % hoitovoiteen raaka-aineista on luonnollista alkuperää. Koostumus on miellyttävän samettinen ja se antaa iholle kaunista heleyttä ja 48 tunnin kosteutusta. Tuoksu on tuttu Creme Fraiche -tuoksu lisättynä raikkaalla appelsiinintuoksulla. Tuoksu on 100 % luonnollista alkuperää.

Tuotetiedot
Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

luonnonkosmetiikka
vegaaninen

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Nuxe Groupe

Käyttöohjeet

Hoitovoide levitetään puhdistetulle iholle aamuin ja/tai illoin. Pieni määrä voidetta lämmitetään kämmenten välissä ja hierotaan sitten kevyesti kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle.

Tuotekoodi

3264680037375

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita