Sisältöön
Smuuti Skin

Smuuti Skin Watermelon Lip Mask huulinaamio 15 ml

8,50 €
566,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Smuuti Skin Watermelon Lip Mask on ravitseva ja pehmittävä yönaamio huulille. Smuuti Skin Watermelon Lip Mask hoitaa ja täyteläistää huulia. Yönaamio on kuin huulivoide, mutta sen paksumpi koostumus ravitsee tehokkaasti huulia yöllä nukkuessasi.

Huulinaamio sisältää hyaluronihappoa. Hyaluronihappo sitoo itseensä moninkertaisen määrän kosteutta painoonsa nähden, joten se auttaa tekemään huulista kosteutetut ja täyteläiset. Sisältää myös raikasta ja kosteuttavaa vesimeloniuutetta.

Sopii käytettäväksi yöllä kosteuden sitomiseen ja päivällä hoitavana huulikiiltona. Vegaaninen. Tuotteessa on raikas melonin tuoksu.

Voidaan käyttää myös päivisin ravitsemaan erittäin kuivia ja rohtuneita huulia. Naamio antaa kosteutuksen lisäksi myös upean, pitkään pysyvän kiillon unohtamatta herkullista vesimelonin tuoksua!

Tuotetiedot
Ainesosat

HYDROGENATED POLYISOBUTENE,POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, POLYISOBUTENE, DIISOSTEARYL MALATE, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN) , OCTYLDODECANOL, MICROCRYSTALLINE WAX, SILICA DIMETHYL SILYLATE, HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, CERA MICROCRISTALLINA, CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED HYALURONIC ACID,HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PHYTOSTERYL/ISOSTEARYL/CETYL/STEARYL/BEHENYL DIMER DILINOLEATE, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, GLYCERYL CAPRYLATE , CAPRYLYL GLYCOL , TOCOPHERYL ACETATE, DEHYDROACETIC ACID, TITANIUM DIOXIDE, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, TOCOPHEROL , CI 45410 , PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, WATER, 1,2-HEXANEDIOL , FRAGRANCE

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

Beautyko Import Oy

Tuotekoodi

6429830033677

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita