Sisältöön
Estée Lauder

Estee Lauder Beautiful Magnolia EdP tuoksu 30 ml

80,00 €
2 666,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Romanttinen Estée Lauder Beautiful Magnolia EdP on tuhansien kukkien tuoksu. Tuoksu on runsas sekoitus ruusua, liljaa, tuberoosaa ja appelsininkukkaa. Raikastettu sitruksella ja puun lämmöllä.

Uskalla rakastaa.
Hypnotisoiva sekoitus, jonka tunnusomaisia tuoksuja ovat rehevä magnolia, aurinkoinen gardenia, lämpimät puut ja hehkuva myski. Romanttinen, naisellinen ja säteilevä.

Tuoksunuotit:
Jokainen nuotti vie sinut syvemmälle rakkaustarinaan, alusta loppuun.

Uskalla unelmoida:
Magnolian terälehdet, matè, vesilootus
Välähdys hetkestä, kun näitte toisenne ensimmäistä kertaa. Tunne kuin mikään muu. Magnolian tunnevyöry, rakkauden lojaalisuuden symboli, tasapainottuu raikkaalla yrttimäisellä matèlla ja vesilootuksen rehevällä läpinäkyvyydellä, yhtä raikas kuin tuore rakkaus itse.

Uskalla haluta:
Magnoliaöljy, aurinkoinen gardenia, turkkilainen ruusu
Ristiriitaisten tunteiden pyörre, intohimon räjähdys, heijastuu hypnoottisessa nektarimaisten magnoliaöljyn tuoksussa. Aistillinen ja naisellinen, vastustamattomasti pyyhkäisty pois loistavilla aurinkoisen gardenian ja syvän turkkilaisen ruusun vivahteilla.

Uskalla uskoa:
Sypressi, santelipuu, illumina-myski
Pehmeä, rikas sypressi, santelipuu ja illumina-myski lisäävät lämpöä, voimaa ja aistillisuutta hengästyttävään hetkeen, kun pelottomasti lopulta ja ikuisesti, tiedät että hän on se, jota uskallat rakastaa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water\Aqua\Eau, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Hydroxycitronellal, Geraniol, Cinnamyl Alcohol, Citral, Benzyl Alcohol, Coumarin, Isoeugenol, Methyl 2-Octynoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Red 33 (Ci 17200), Ext. Violet 2 (Ci 60730), Yellow 5 (Ci 19140) · Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

Etanol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Suihkuta pulssipisteisiin ympäröidäksesi itsesi tällä hypnoottisella sekoituksella.

Tuotekoodi

0887167533622

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita