Sisältöön
Frank Body

Frank Body Glycolic Body Scrub varatalokuorinta 100g

17,90 €13,40 €
179,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä tehokas vartalokuorinta on kätevä ratkaisu epäpuhtauksiin ja KP:hen (keratosis pilaris), sillä se tekee kirkkaan ja sileän ihon saavuttamisesta helpompaa kuin koskaan. Voidemainen, sotkematon koostumus tarjoaa sekä kemiallisen että mekaanisen kuorinnan alfahydroksihappojen ja hienojakoisen hohkakiven avulla, mikä auttaa vartalon epäpuhtauksia hälvenemään nopeammin, ehkäisee niiden uusiutumista ja tasoittaa KP:n aiheuttamia näppyjä. Taikapähkinä rauhoittaa punoitusta ja sheivaamisesta aiheutunutta ihottumaa, kun taas niasiiniamidi tasapainottaa ihoa. Eukalyptuksen tuoksunuotit antavat vartalokuorinnalle hienovaraisen, raikkaan yrttisen tuoksun.

Glykolihappo ja maitohappo: Alfahydroksihappojen (eli AHA-happojen) muodostama tehokas kaksikko kuorii pois ihon ylimmän kerroksen kuolleet ihosolut, mukaan lukien sinne kerääntyneet epäpuhtaudet, saasteet ja tukkeumat, ja paljastaa kirkkaan ja tasaisen ihon.
Taikapähkinä: Luonnollinen antiseptinen aine, joka karkottaa bakteerit ja rauhoittaa samalla ihon punoitusta ja tulehdusta. Tunnetaan myös ihohuokosia supistavista ominaisuuksistaan.
Hohkakivi: Hellävarainen, mutta tehokas kuorinta-aine, joka on valmistettu jauhetusta vulkaanisesta kivestä, hävittää kuivuudesta hilseilevät läiskät tuoden esiin sileän ja hehkuvan ihon.
Niasiiniamidi: Aktiivinen ainesosa, joka tasapainottaa ihoa ja auttaa ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä sekä lievittämään aknea.

Käyttö: Ota pieni nokare ja hiero hellävaraisesti kostealle iholle keskittyen alueisiin, joilla on epäpuhtauksia. Anna vaikuttaa minuutin ajan ja sitten huuhtele. Käytä yhdessä aurinkosuojan kanssa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Pumice, Glycolic Acid, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Glycerin, Parfum, Cetearyl Olivate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitan Olivate, Vitis Vinifera Seed Oil, Lactic Acid, Niacinamide, Hamamelis Virginiana Water, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Althaea Officinalis Root Extract, C12-15 Alkyl Benzoate, Coconut Acid, Cocos Nucifera Oil, Ethylhexylglycerin, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lycium Barbarum Fruit Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Maltodextrin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Hyaluronate, Sodium Isethionate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Theobroma Cacao Extract, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Phenoxyethanol, Limonene.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

vegaaninen
eläinkokeeton

Alkuperämaa

Australia

Tuotekoodi

9351134010092

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita