Sisältöön
Calvin Klein tuoksut

Calvin Klein CK Defy EdP tuoksu 50 ml

87,00 €
1 740,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuore. Rohkea. Viettelevä. Calvin Klein Defy Eau de Parfum on provosoiva Calvin Kleinin hajuvesi rohkealle modernille miehelle. Rajoja ja odotuksia uhmaava, ensiluokkainen CK-tuoksu rakentuu alkuperäisen, puumaisen pohjan varaan odottamattomalla tummemmalla ja lämpimämmällä twistillä.

Tämä Calvin Klein -tuoksu avautuu mandariiniöljyn ja mustapippurin raikkailla päällimmäisillä tuoksuilla, ja siinä on vastustamattoman raikas lopputulos. Koukuttava ja intensiivinen, samettisen pehmeän nahan sävyinen sydän tarjoaa syvän vastakohdan päällimmäisten tuoksujen raikkaudelle, ja se sisältää sahramia ja mokkaa uudella, karulla tavalla. Haitilta vastuullisesti hankitun vetiver-öljyn pohja ankkuroi tämän sitrushedelmäisen hajuveden voimakkuuden ja tuo tuoksuun voimaa, luonnollisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta, mikä antaa tuoksulle pysyvän maskuliinisen allekirjoituksen.

Calvin Kleinin miehen olemusta ilmentävä, ainutlaatuisen täyteläinen Calvin Klein -tuoksu on ainutlaatuisessa pullossa, joka tuo mieleen farkut ja CK:n ikonisen minimalismin tunnusmerkit. Siluetin vastakkaiset suorat kulmat ja pyöreät kaaret muodostavat parin, joka edustaa tämän uhmakkaan ja itsevarman miehen molempia puolia, haavoittuvuutta ja rohkeutta, kaksintaistelukomponentteja, jotka yhdistyvät kertomaan monimutkaisen tarinan.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Espanja

Tuotekoodi

3616302016716

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita