Sisältöön
DIOR

DIOR Prestige La Crème Texture Fine kasvovoide 50 ml

435,59 €
8 711,80 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Prestige La Crème on Diorin ensimmäinen* tehokkaasti korjaava voide, joka häivyttää näkyvästi ikääntymisen merkkejä. Voiteen kevyt ja raikas geelimäinen koostumus sopii sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Voide sisältää rosapeptidiä, joka torjuu ikääntymisen merkkejä tehokkaasti tinkimättä keveydestä ja raikkaudesta.

Seitsemän risteytyksen tuloksena syntynyt Rose de Granville, joka valittiin 40 000 muun kukan joukosta, on ensimmäinen ruusu, joka on kehitetty Diorin ihonhoitoon. Diorin tutkijat pystyivät hyödyntämään ruusun tehon varresta kukkaan ja siirtämään sen Dior Prestige -ihonhoitosarjan tuotteisiin.

Diorin tiede menee nyt askeleen pidemmälle tarjoamalla uutteen, joka on saatu liuotinvapaalla magneettisella ekouuttoprosessilla, jossa käytetään vain ruusussa luonnostaan olevaa vettä. Tämä prosessi tiivistää Rose de Granville -ruusun uudistavan voiman tuoreimpaan** ja puhtaimpaan** koskaan kehitettyyn uutteeseen, joka sisältää 88 molekyyliä.

Kun tämä uute sekoitetaan Rose de Granville -ruusun mahlaan ja kahteen kollageenia tehostavaan peptidiin, tuloksena on äärimmäisen uudistava rosapeptidi-tiiviste.*** Rosapeptidi on kukkaistieteen ja Diorin biologisen asiantuntemuksen välisen liiton ilmentymä, joka palvelee vallankumouksellista tieteellistä aluetta: häivyttää näkyvästi ikääntymisen merkkejä.

Rosapeptidin lisääminen Dior Prestige La Crème -voiteen koostumukseen merkitsee uutta aluevaltausta Diorin anti-age-tuotteiden kehitystyössä. Rose de Granville -ruusun pohjalta kehitetty voide on saanut innoituksensa uusimmista regeneratiivisen lääketieteen keksinnöistä. Se auttaa rakentamaan uudelleen näkyvästi nuoremman ihon rakenteen ja toiminnot kaikilla tasoilla: ihomatriisi kiinteytyy, epidermis uusiutuu ja ihon suojakerros tuntuu vahvemmalta ja suojatulta.

Iho näyttää kiinteämmältä, se saa uutta hehkua ja näyttää jälleen täyteläiseltä. Kasvojen ääriviivat erottuvat selkeämmin ja rypyt näyttävät tasoittuneilta. Liiallinen tali näyttää poistuneen.

*Diorilla.
** Tuorein: Ensimmäinen vaihe toteutetaan puutarhassa sadonkorjuun jälkeen. Puhtain: käyttämällä uuttamisliuottimena vain kasvin vettä.
*** Ainesosat testattu in vitro.

Tuotetiedot
Koko

50 ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901641395