Sisältöön
Lumene

Lumene x Face by F Luomiväripaletti 9,6 g

24,90 €
2 490,00 €/kg
väri:#b06465 Kuusi sävyä
koko:9,6g

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lumene x Face by F Luomiväripaletilla luot huolettoman kauniin silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan. Paletissa on yhteensä kuusi täydellisesti yhteen sopivaa ja hienostunutta mattaista ja satiinista sävyä, jotka on valittu huolellisesti yhdessä ruotsalaisen meikkitaitelija Face by F:n kanssa. Pehmeän puuterinen ja runsaspigmenttinen koostumus on helppo levittää ja häivyttää luomivärisiveltimellä. Lopputuloksena on pitkäkestoinen ja huolettoman kaunis luomivärimeikki. Moderni kartonkipakkaus on kierrätettävä.

Tuotetiedot
Ainesosat

TALC, MICA, DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZINC STEARATE, POLYBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, TIN OXIDE, HEXYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, (CI 77491, CI 77492) IRON OXIDES, (CI 77891) TITANIUM DIOXIDE. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT JA VOI VAIHDELLA ERI SÄVYJEN VÄLILLÄ. TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

TALC, MICA, DIMETHICONE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZINC STEARATE, POLYBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, TIN OXIDE, HEXYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, (CI 77491, CI 77492) IRON OXIDES, (CI 77891) TITANIUM DIOXIDE. DENNA INGREDIENSLISTA KAN HA FÖRÄNDRATS OCH KAN VARIERA MELLAN OLIKA NYANSER. VAR VÄNLIG OCH KONTROLLERA ALLTID INGREDIENSLISTAN FRÅN FÖRPACKNINGEN PÅ DEN PRODUKT DU KÖPT.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

LUMENE OY

Tuotekoodi

6412600864571