Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Essence

essence luminous EYE TINT liquid shadow nestemäinen luomiväri 6 ml

3,69 €
615,00 €/l
Valittu väri:01 Dazzling Rose
  • 01 Dazzling Rose
  • 04 Glazed Candy Cloud
  • 02 Gleaming Charm
  • 03 Shimmering Taupe
  • 06 Sparkly Jade
koko:6 ml

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Anna lookisi loistaa: essence luminous EYE TINT -nestemäinen luomiväri 04 Glazed Candy Cloud -sävyssä luo pitkäkestoisen hohtavan vaikutuksen ja ruusuisen sävyn silmiisi. Applikaattorin ansiosta voit helposti levittää ja häivyttää nestemäisen luomivärin. Sen vesipohjainen koostumus sisältää vegaanisia ainesosia, ja se on täydellinen helppoon ja nopeaan silmämeikkiin, jossa on WOW-efekti. essence luminous EYE TINT -nestemäinen luomiväri 04 Glazed Candy Cloud -sävyssä kuivuu puuterimaiseksi ja kiinnittää kaikkien huomion tahriintumattomalla, kimmeltävällä viimeistelyllään.
Käytä sitä yksinään vai yhdessä silmänrajauskynän kanssa: Nestemäinen luomivärimme on ihanteellinen ainutlaatuisiin lookeihin. Näytä upea puolesi!

Tuotetiedot
Ainesosat

INGREDIENTS: AQUA (WATER), GLYCERIN, MICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, GLYCERYL CAPRYLATE, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, ACACIA SENEGAL GUM, XANTHAN GUM, p-ANISIC ACID, SODIUM LEVULINATE, SODIUM ANISATE, TIN OXIDE, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Cosnova GmbH

Tuotekoodi

4059729405098

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita