Sisältöön
NOBE Nordic Beauty

NOBE Nordic Beauty Oat Wonder™ Calming Moisturizer kasvovoide 50 ml

39,90 €
798,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NOBE Oat Wonder® Calming Moisturizer on täyteläinen, rauhoittava kosteusvoide, jonka teho perustuu pohjoisen superfoodina tunnettuun kauraan luomulaatuisen Fazer Oat Oil®:n muodossa. Kauran tuotannon sivuvirroista valmistettu kauraöljy sisältää runsaasti omega-6-rasvahappoja, E-vitamiinia ja keramideja, jotka ravitsevat, suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta sekä vahvistavat ihon suojakerrosta. Kauraöljyllä on myös ihoa tehokkaasti rauhoittava, tulehdusta vähentävä vaikutus, ja se ehkäisee kosteutta haihtumasta iholta, mikä tekee siitä herkkä- ja kuivaihoisen parhaan ystävän.

Kosteusvoide sisältää ihoärsytystä lievittävän kauraöljyn lisäksi oliiviöljystä johdettua skvalaania, joka tukee ihon suojakerroksen toimintaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Kosteusvoiteessa on Oat Wonder® -sarjan mieto, aavistuksen vaniljainen tuoksu, ja se tekee ihosta samettisen sileän. Sopii kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle ja ärtyneelle iholle.

Tuotteen ainesosista 98,3% on luonnollista alkuperää.

Käyttö: Levitä pieni määrä kasvoille aamuin illoin.

NOBE on uusi, modernia luonnonkosmetiikkaa edustava suomalainen brändi, jonka tavoitteena on tuoda pohjoisen luonnon ainutlaatuiset ja tehokkaat raaka-aineet osaksi urbaania ihonhoitoa ja elämätyyliä kaikkialle maailmaan samalla varmistaen, että luonto säilyy elinvoimaisena myös tuleville sukupolville. NOBE:n korkealaatuisiin, vegaanisiin tuotteisiin valitut ainesosat kunnioittavat ihon mikrobiomin ja suojakerroksen luonnollista tasapainoa tähdäten ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, AVENA SATIVA KERNEL OIL, GLYCERIN, SQUALANE, CETYL ALCOHOL, PROPANEDIOL, INOSITOL, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, C14-22 ALCOHOLS, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, LYSOLECITHIN, SODIUM BENZOATE, SCLEROTIUM GUM, XANTHAN GUM, PHYTIC ACID, PULLULAN, SILICA, LACTIC ACID, PARFUM, GERANIOL, LINALOOL, COUMARIN

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6430058512431

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita