Sisältöön
Gucci

Gucci Bloom For Women EdP Intense tuoksu 30 ml

99,00 €
3 300,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Gucci Bloom -unelmien puutarha lanseerattiin alkuperäisellä Gucci Bloom Eau de Parfumilla, joka toi mukanaan uuden vision naisellisuudesta ja armottomasta aitoudesta.
Parfyymimestari Alberto Morillasin sekoittama koukuttava syvän kukkainen tuoksu tuoksuu jumalalliselta, kietoen jasmiiniuutteen ja tuberoosan kukan ruumiillistuneeksi olemukseksi. Eau de Parfum laajenee luonnollisesti täyteen elinvoimaiseen ja lumoavaan ilmaisuunsa ja kukkii kuin sen käyttäjänsä.

Yöllinen loitsu sisäisen itsesi taikuuden herättämiseen. Tämä Guccin tuoksu pullottaa luovuuden naisellisen voiman ja paljastaa Gucci Bloom -puutarhan lumoavuuden. Sen inspiroima tuoksu tehostaa Gucci Bloomin valkoista kukkaissekoitusta lisättynä aistillisuudella, joka on go-to-tuoksu jokaiseen tilaisuuteen.

Säteilevä appelsiininkukan tuoksu avaa loitsun, kun taas sen kukkainen sydän, jossa on jasmiinia ja tuberoosaa, avautuu Lady of the Nightilla - yöllä kukkivalla kukalla, joka tehostaa huumaavaa kimppua. Patsulin ja sammalen pohjalla pohjustettuna tämän Guccin tuoksun olemus herättää syvän tuntemuksen ja kaikuu aistikkaana tuoksuna, upeana tuoksuna, joka varmasti kerää runsaasti kohteliaisuuksia.

Erottuva neliönmuotoinen pullo, joka pitää sisällään tämän naisille tarkoitetun Eau de Parfumin, on koristeltu punaisella Toile de Jouy Herbarium Gucci -kuosilla, joka säteilee luovaa voimaa ja rohkeaa valovoimaa.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3616304249693