Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary Amino Acids aminohapot + B5 seerumi 30 ml

11,10 €
116,84 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Aminohapot + B5 on kevyt seerumi kasvoille, joka ylläpitää ihoa ja pitää sen raikkaana ja terveellisenä. Yhdistelmä aminohappoja ja aminohapon johdannaisia luo liuoksen, jonka konsentraatio on 17,20 %. Aminohapot ovat suurin osa ihon omia luonnollisia kosteuttavia tekijöitä - Natural Moisturising Factors. NMF koostuu vettä rakastavista hydrofiileistä, jotka ylläpitävät ihon kosteutusta, samalla säilyttäen tasapainon veden ja suolojen välillä. Formula vahvistaa ihon suojakerrosta, teho kosteuttaa ja näkyvästi parantaa ihon elastisuutta, vahvistamalla ihon aminohappovarastoa. Seerumi sisältää myös 5 % D-Pantenolia, joka sekä kosteuttaa ihonpintaa että syväkosteuttaa, ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Vegaani.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Propanediol, Betaine, Sodium PCA, Panthenol, Sodium Lactate, Arginine, PCA, Aspartic Acid, Glycine, Alanine, Serine, Threonine, Valine, Proline, Isoleucine, Lysine HCl, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Citric Acid, Dimethyl Isosorbide, Polysorbate 20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä pari pisaraa kasvoille aamuin ja illoin, ennen voiteita. Saatat tuntea pistelyä käytön jälkeen. Mikäli tunne on liian voimakas, tuote voidaan sekoittaa ennen käyttöä haluamiisi muihin voiteisiin ja seerumeihin sen laimentamiseksi. Keskeytä käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin, mikäli havaitset ärsytystä. Käytä vain ohjeiden mukaan terveelle iholle. Suosittelemme lapputestiä ennen käyttöä.

Tuotekoodi

0769915195637

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita