Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density seerumi 60 ml

27,10 €21,68 €
194,96 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Multi-Peptide Serum for Hair Density on hiuspohjan tukemiseen kehitetty tiiviste, joka jätetään hiuspohjaan. Se on suunniteltu tukemaan hiuspohjaa ja antamaan sinulle paksummat, tiheämmät ja tuuheammalta näyttävät hiukset. Koostumus on kevyt ja se tarjoaa yhdistelmän peptiditeknologioita yhdessä eri kasviperäisten uutteiden kanssa.

Tuotteen sisältämät teknologiat ovat:

REDENSYL ™ yhdiste (jossa Larix europaea Wood -uutetta ja Camellia sinensis lehtiuutetta)
Procapil ™ peptidiyhdiste(jossa biotinoyylitripeptidi-1)
CAPIXYL ™ peptidiyhdiste (jossa acetyltetrapeptid-3 ja puna-apila kukkauute),
BAICAPIL ™ yhdiste (jossa Scutellaria Baicalensis Root Extract -uute, Triticum Vulgare Germ Extract -uute ja Glycine Soja Germ Extract-uute)
AnaGain ™ (Pisum Sativum Extract-uute)
Kofeiini, jolla on suuri liukoisuus (1% kofeiinia)

Kaikki raaka-aineet ovat erittäin kevyessä liuoksessa, jotta aktiiviaineet pääsevät imeytymään päänahkaan paremmin.
Näiden tekniikoiden kokonaispitoisuus tuotteessa on 21,15 %.
* Kaikki tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. REDENSYL ™ on Givaudanin tavaramerkki, Procapil ™ on Sederma Inc.:n tavaramerkki. CAPIXYL ™ on Lucas Meyer Cosmeticsin tavaramerkki. BAICAPIL ™ on Provital, S.A. ja AnaGain ™ on Mibelle Biochemisen tavaramerkki. Deciem tai The Ordinary ei ole sidoksissa näihin tavaramerkin omistajiin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Propanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Caffeine, Biotinoyl Tripeptide-1, Acetyl Tetrapeptide-3, Larix Europaea Wood Extract, Pisum Sativum Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Glycine Soja Germ Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Apigenin, Oleanolic Acid, Arginine, Glycine, Calcium Gluconate, Zinc Chloride, Lactic Acid, Gluconolactone, Dextran, Maltodextrin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan gum, Pentylene Glycol, Dimethyl Isosorbide, Polysorbate 20, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Metabisulfite, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Lisää muutama tippa tarvittaessa päivittäin. Käytä kuivaan ja puhtaaseen päänahkaan. Mieluiten nukkumaan mennessä. Hiero huolellisesti päänahkaan. Tuote jätetään iholle. Älä pese hiuksia tai päänahkaa tuotteen levityksen jälkeen.

Tuotekoodi

0769915195910

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan