Sisältöön
Mac Cosmetics

MAC Brush 001 ihonhoitosivellin

49,00 €
1 689,66 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Päivitä ihonhoitorutiinisi kaikkien aikojen ensimmäisellä ihonhoitosiveltimellämme, joka on suunniteltu päivittäisten ihonhoitorutiinien tehostamiseen.

Yhteistyössä M·A·C Artistien kanssa kehitetty 001 Serum + Moisturizer Brush on suunniteltu erityisesti Hyper Real™ -ihonhoitotuotteiden levittämiseen. Kupolimaisessa viistossa siveltimessä on sileät, silkkiset ja tiheät harjakset, jotka tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten, varmistaen tarkan levityksen ja hyvän imeytymisen. Sivellin hieroo seerumin tai voiteen pehmeästi ihoon ilman nykimistä tai kiskomista, jolloin iho on täydellisesti valmisteltu meikkausta varten. Lisäksi se kuorii ihoa hellävaraisesti ja antaa sille luonnollisen raikkaan ruusuisen hehkun. Täysin synteettiset ammattilaissiveltimemme on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Tutustu meikkitaiteilijoiden liikkeisiin ja tekniikoihin, joiden avulla voit maksimoida oman levitysrutiinisi.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta suoraan siveltimeen tai iholle ja hiero hellävaraisesti ihoon pyörivin liikkein. Pese sivellin vedellä heti levittämisen jälkeen ja anna kuivua.

Tuotekoodi

0773602657520