Sisältöön
DIOR

DIOR Forever Glow Veil Radiance Primer meikinpohjustusvoide 30 ml

53,00 €
1 766,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Forever Glow Veil on Diorin heleyttävä meikinpohjustusvoide, joka kosteuttaa ihoa 24 tunnin* ajan.

97 %** luonnollisista ainesosista koostuva "puhdas"*** pohjustusvoide on kehitetty tarkkaan valittujen ainesosien pohjalta. Se sisältää hoitavia kukkaisainesosia, jotka parantavat näkyvästi ihon laatua. Siksi koostumukseen on lisätty iirisuutetta sen mukavuutta edistävien ominaisuuksien vuoksi, villiorvokkiuutetta, joka tunnetaan kosteuttavista ominaisuuksistaan ja punaista hibiskusuutetta sen ihoa kirkastavien ominaisuuksien vuoksi.

Dior Forever Glow Veil Primer -meikinpohjustusvoide sisältää kosteuttavaa seerumia ja 100 %**** luonnollista alkuperää olevaa hyaluronihappoa. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja antaa iholle välitöntä hehkua. Ihosta tulee heleä ja tasainen.

Dior Forever -ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe. Pohjustusvoide levitetään ennen meikkivoidetta ja se tekee meikistä kauniin läpikuultavan.

Dior Forever Glow Veil -pullo on valmistettu 40 % kierrätetystä lasista, mikä on osoitus Diorin sitoutumisesta kestävään kauneuteen.

Ei tuki ihohuokosia. Testattu herkällä iholla.

* Instrumentaalinen testi, 32 naista.
** ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput ainesosat vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
*** Lisätietoja Diorin kestävästä kauneudesta löydät Diorin "Responsible Formulation Charter”-sivuilta.
**** ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä.

Levitä Dior Forever Glow Veil Primer ennen Dior Forever Skin Glow -meikkivoidetta tai yksinään saadaksesi heleän, kosteutetun ihon.

Tuotetiedot
Koko

30 ml

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901630481