Sisältöön
DIOR

DIOR Prestige La Crème Texture Essentielle kasvovoide 15 ml

157,00 €
10 466,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Prestige La Crème Texture Essentielle on Diorin ensimmäinen tehokkaasti korjaava voide, joka häivyttää näkyvästi ikääntymisen merkkejä. Iho näyttää korjautuneelta kolmella tasolla: ihon suojakerroksessa, epidermiksessä ja ihomatriisissa.

Tämä kasvovoide on luotu kukkaisvoiman ja Diorin biologisen asiantuntemuksen pohjalta. Se sisältää Rose de Granville -ainesosia, jotka lahjoittavat tehonsa Dior Prestige -ihonhoitoon. Voide koostuu 94-prosenttisesti* luonnollisista ainesosista ja sisältää uutta Rosapeptidiä, uudistavaa tiivistettä, joka yhdistää 88 ruusumolekyyliä, ruusun elintärkeän mahlan ja kaksi peptidiä. Se vaikuttaa ihon kolmeen tasoon: ihon suojakerrokseen, epidermikseen ja ihomatriisiin.

Voiteen ainutlaatuinen koostumus ja sen nuorentava vaikutus auttavat vahvistamaan ihon rakennetta ja toimintoja ja elvyttämään, tiivistämään ja vahvistamaan sitä. Jokaisen käyttökerran jälkeen ohuet juonteet ja rypyt näyttävät tasoittuneilta ja ihon muoto ja rakenne näyttävät palautuneilta. Iho on kiinteämpi ja näyttää nuorekkaammalta ja hehkuvammalta.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 6 % ainesosista vaikuttaa koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.

Tuotetiedot
Koko

15 ml

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901583626