Sisältöön
DIOR

DIOR Dior Forever Velvet Veil Blurring Matte Primer meikinpohjustusvoide 30 ml

53,00 €
1 766,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Forever Velvet Veil: Diorin matta meikinpohjustusvoide, joka kestää 24 tuntia* ja häivyttää näkyvästi ihohuokosia ja kauneusvirheitä. Lopputuloksena on tasainen, sileä ja kaunis iho.

Yleissävyinen koostumus tasoittaa samanaikaisesti ihon näkyviä jälkiä: ihohuokosia, ihon tekstuuria, hienoja juonteita, epäpuhtauksia ja ihon pintaa. Se antaa miellyttävän tunteen 24 tunnin ajan** puhtaan*** koostumuksensa ja tarkkaan valittujen ainesosiensa ansiosta. Voide sisältää kukkauutteita, kuten iirisuutetta, jonka ominaisuudet tekevät ihosta miellyttävän tuntuisen, villiorvokkiuutetta, jolla on kosteuttavia ominaisuuksia, ja ruusunmarjauutetta, joka silottaa ihoa.

Kevyt ja matta meikinpohjustusvoide antaa ihon hengittää ja pitää meikin luonnollisena, mattapintaisena ja kiillottomana koko päivän. Ensimmäinen vaihe mattapintaisessa ihonhoitorutiinissa: se valmistelee ihon meikkivoiteelle ja pidentää meikin kestoa.

Dior Forever Velvet Veil -pullo on valmistettu 15 % kierrätetystä lasista, mikä kuvastaa Diorin sitoutumista kestävään kauneuteen. Dior Forever Velvet Veil on testattu herkällä iholla eikä se tuki ihohuokosia..

* Instrumentaalinen testi suoritettu 27 koehenkilöllä.
** Tutkimukseen osallistuneen 27 käyttäjän oma arvio.
*** Lisätietoja Diorin kestävästä kauneudesta löydät Diorin "Responsible Formulation Charter”-sivuilta.

Levitä Dior Forever Velvet Veil pohjustusaine ennen Dior Forever -meikkivoidetta, yksinään tai korjauksiin päivän aikana.

Tuotetiedot
Koko

30 ml

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901630474