Sisältöön
DIOR

DIOR Capture Totale Le Sérum Anti-Aging Serum 50 ml

191,00 €
3 820,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Capture Totale Le Sérum on Diorin anti-age-seerumi, joka kiinteyttää ihoa näkyvästi ja korjaa ikääntymisen merkkejä: juonteita, ryppyjä, näkyviä ihohuokosia, epätasaisuutta sekä kimmoisuuden, hehkun, kiinteyden ja täyteläisyyden heikkenemistä.

Diorin tutkimustyö on osoittanut, että ihon kantasolut menettävät kiinnitysproteiinejaan iän myötä, mikä vähentää ihon kiinteyttä ja nuorekkuutta. Capture Totale Le Sérum sisältää fermentoitua longoza-uutetta, joka auttaa kiinteyttämään ihoa.

Seerumi on valmistettu 98 %* luonnollisista ainesosista, ja siinä yhdistyvät Diorin kukkaistutkimuksen parhaat puolet ja huippuluokan ainesosat:

- Diorin Madagaskarin puutarhasta peräisin oleva fermentoitu longoza-uute sisältää 85 molekyyliä, jotka vaikuttavat ihon kantasolukerrokseen vain 4 tunnissa** ja edistävät solujen uusiutumista.
- Diorin uudesta Toscanan puutarhasta peräisin oleva iirisuute tasapainottaa fermentoidun longoza-uutteen hyödyt ihon solurakenteissa ja antaa pitkäkestoisen suojan ikääntymistä vastaan.
- H.A. polyfiller-teknologia, joka koostuu hyaluronihappoyhdisteestä ja polyglyseroleista, joiden on osoitettu antavan välitöntä ja pitkäkestoista täyteläisyyttä 8 tunnin*** ajan.

Ihon laatu muuttuu selvästi ja pysyvästi voimistuen ajan myötä.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 2 % ainesosista vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.
** Ainesosat testattu in vitro.
*** Ex vivo -testi poly-fillereillä.

1. Muotoile kasvonpiirteitä Capture Totale Le Sérum -seerumilla.
2. Levitä sitten Capture Totale Rich Cream -voidetta kasvoille silottaen ulospäin suuntautuvin liikkein.
3. Viimeistele rituaali aamuin illoin Capture Totale Super Potent Eye Serum -seerumilla, levitä sitä ohimolta silmän sisänurkkaan ja paina kevyesti applikaattorilla.

Tuotetiedot
Koko

50 ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901624008