Sisältöön
Estée Lauder

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Soft Milky Lotion hoitovesi 100 ml

128,00 €
1 280,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kohotetumpi ja napakampi ilme kolmella tärkeällä kasvojen alueella: poskilla, leukalinjassa ja hymyjuonteissa. Kaikki tämä pehmeässä ja maitomaisessa emulsiossa, jonka koostumus on äärimmäisen kevyt ja raikas. Kosteuttaa 72 tuntia. Häivyttää ihohuokosia.

Luonnosta 99 %:sti johdettua* Hibiscus Morning Bloom -uutetta ja ylellistä moringauutetta sisältävä tuote antaa ihollesi mahdollisuuden tuoda esiin koko nuoruuden potentiaalinsa. Iho saa uutta kosteutettua kimmoisuutta ja hehkua – sekä uutta elinvoimaa. Ihosta tulee täyteläisempi ja joustavampi.

YOUTH POWER -AINESOSAT

Ylellinen kiinanruusun kukkauute
Luontoa tehokkaimmillaan. Estée Lauderin tutkijat havaitsivat, että varhaisessa vaiheessa päivää kerätyillä Hibiscus sinensis -kukilla on eniten nuoruutta edistävää voimaa. Niinpä keräämme käsin valittuja kukkia aamulla maksimaalisen tehon saavuttamiseksi ja luomme 83 päivää korjuusta valmistukseen kestävässä prosessissa uutteen, joka auttaa silottamaan juonteita ja ryppyjä.

Ylellinen moringauute
Moringaa kutsutaan usein ihmepuuksi, ja se onkin yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista Youth Power -ainesosista, joita olemme löytäneet. Ainutlaatuisen, patenttia odottavan prosessin avulla luotu uute tukee tehokasta proteiinia, joka auttaa vahvistamaan ihon anti-age-toimintaa usealla eri tavalla.

Kaktuksen kantasolu-uute ja hyaluronihappo
Muut tehokkaat ainesosat tehostavat Revitalizing Supreme+ -voiteen tehoa. Kaktuksen kantasolu-uutteen ja hyaluronihapon infuusio auttaa vahvistamaan ja ravitsemaan ihoa, lisäksi iho saa kosteutta 72 tunnin ajan. Ihon elintärkeä kosteussuoja vahvistuu.

Kollageenia tehostava teknologia
Koostumuksessamme yhdistyvät luonnonmukaiset ainesosat ja kollageenia tehostava teknologia, jotka auttavat palauttamaan ihon voiman ja tekemään ihosta kiinteämmän tuntuisen ja kohotetun näköisen.

YLELLISEN RAIKAS KOOSTUMUS
Terälehdenpehmeä ja kevyt voide tuntuu silkinpehmeältä ja ravitsevalta. Se on sekä nopeasti imeytyvä että kosteuttava.

*ISO-standardin 16128 mukaisesti. Kasviperäisistä, ei-petroleumperäisistä mineraalien lähteistä ja/tai vedestä. • Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
• Ei aiheuta finnejä, ei tuki ihohuokosia (ei aiheuta aknea)
• Öljytön
• Ei sisällä kuivattavaa alkoholia

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Levitä kasvoille ja kaulalle aamuin illoin. Ihanteellinen hoitovoiteen jälkeen. Käytä sellaisenaan tai kerrosta voiteen alle.

Tuotekoodi

0887167589230

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita