Sisältöön
Mr Bear Family

Mr Bear Family Golden Ember Shaving Cream parranajovoide 75 ml

25,40 €
338,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mr Bearin ryhtyessä valmistamaan parranajovoidetta, hänen tavoitteenaan oli yhdistää mukavuus ja laatu samaan tuotteeseen. Lopputuloksena syntyi Golden Ember Shaving Cream: klassinen parranajovoide, joka liukuu yhtä sulavasti niin partahöylällä kuin kämmenelläkin.

Fantastisen safloriöljyn ansiosta ihosi kiittää sinua, kuin myös jokainen, joka sileää poskeasi silittää. ;) Huoleton parranajo ei ole koskaan ollut helpompaa! 

Käyttö: Levitä pieni määrä tuotetta kulhoon tai kämmenelle. Lisää voide kostutetulle iholle sormilla tai siveltimellä. Vaahdota tuotetta, jonka jälkeen voit ajaa parran. Huuhtele vedellä ja taputtele kuivaksi pyyhkeellä. Levitä Mr Bear Family Aftershave and Face Lotion parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Potassium/Sodium Stearate (Stearic Acid), Potassium/Sodium Cocoate (Cocos Nucifera Oil), Glycerin, Potassium/Sodium Myristate (Myristic Acid), Potassium/Sodium Shea Butterate (Butyrospermum Parkii Butter), Potassium/Sodium Castorate (Ricinus Communis Seed Oil), Panthenol, Kaolin, Parfum, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Benzoate

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ruotsi

Tuotekoodi

7350086410792

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita