Sisältöön
ANASTASIA BEVERLY HILLS

Anastasia Beverly Hills Bronzer aurinkopuuteri 10 g

39,50 €
3 950,00 €/kg
Valittu väri:mahogany
  • mahogany
  • Rosewood
  • saddle
koko:10 g

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kasvoille ja keholle tarkoitetulla aurinkopuuterilla luot mattapintaisen ja luonnollisen lopputuloksen. Saat lisäpeittävyyttä kerrostamalla tuotetta.

Sävyt:
Cappuccino: Deep golden brown
Mahogany: Mocha
Rich Amber: Neutral honey
Rosewood: Light golden
Saddle: Golden amber
Tawny: Light terracotta brown

Ominaisuudet:
- Hienojakoinen koostumus levittyy tasaisesti iholla
- Kuusi luonnollista sävyä kaikille ihonsävyille
- Tuote sisältää peilin

Tawny: ABH suosittelee sävyä Tawny, vaalealle, kylmälle tai neutraalipohjaiselle ihonsävylle. Sävy tuo lämpöä kasvoille.
Rosewood: ABH suosittelee sävyä Rosewood, ekstravaalealle/vaalealle, lämpimälle ihonsävylle. Sävyllä korostat kasvonpiirteitä ja omaa ihonsävyäsi.
Saddle: ABH suosittelee sävyä Saddle vaalealle/keskituumalle lämpimälle, kylmälle tai oliivinsävyiselle iholle. Sävyllä luot kauniin päivettyneen ilmeen.
Cappuccino: ABH suosittelee sävyä Cappucino keskitummalle/tummalle kylmälle tai oliivinsävyiselle iholle. Sävyllä luot kauniin päivettyneen ilmeen.
Mahogany: ABH suosittelee sävyä Mahogany keskitummalle/tummalle kylmälle tai oliivinsävyiselle iholle. Sävyllä korostat kasvonpiirteitä ja tuot lämpöä kasvoille.
Rich Amber: ABH suosittelee sävyä Rich Amber vaalealle/keskituumalle lämpimälle tai neutraalinsävyiselle iholle. Sävyllä korostat kasvonpiirteitä ja omaa ihonsävyäsi.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

Anastasia Beverly Hills

Käyttöohjeet

Saat luonnollisen päivettyneen ilmeen levittämällä tuotetta kevyesti poskille, nenänvarren sivuille ja otsaan Brush A23 -siveltimellä.
Ruskettuneemman ilmeen saat levittämällä tuotetta myös leukaluulle, nenän päähän ja varjostamalla poskia käyttäen Brush A23 sivellintä.
Ammattilaisen vinkki: Voit käyttää Powder Bronzer -tuotetta myös luomivärinä.

Tuotekoodi

0689304272056