Sisältöön

Anastasia Beverly Hills Bronzer -aurinkopuuteri 10 g

39,50 €
3 950,00 €/kg
Valittu väri:mahogany
  • mahogany
  • Rosewood
  • saddle
Valittu koko:10 g

Myymäläsaatavuus

Virhe tietojen lataamisessa. Yritä hetken päästä uudelleen.

Tuotekuvaus

Kasvoille ja keholle tarkoitetulla aurinkopuuterilla luot mattapintaisen ja luonnollisen lopputuloksen. Saat lisäpeittävyyttä kerrostamalla tuotetta.
SHADE DESCRIPTIONS
Cappuccino: Deep golden brown
Mahogany: Mocha
Rich Amber: Neutral honey
Rosewood: Light golden
Saddle: Golden amber
Tawny: Light terracotta brown
FEATURES & BENEFITS
Hienojakoinen koostumus levittyy tasaisesti iholla
Kuusi luonnollista sävyä kaikille ihonsävyille
Tuote sisältää peilin
APPLICATION TECHNIQUES
Saat luonnollisen päivettyneen ilmeen levittämällä tuotetta kevyesti poskille, nenänvarren sivuille ja otsaan Brush A23 -siveltimellä.
Ruskettuneemman ilmeen saat levittämällä tuotetta myös leukaluulle, nenän päähän ja varjostamalla poskia käyttäen Brush A23 sivellintä.
SKINTONE SUGGESTIONS
Tawny: ABH suosittelee sävyä Tawny, vaalealle, kylmälle tai neutraalipohjaiselle ihonsävylle. Sävy tuo lämpöä kasvoille.
Rosewood: ABH suosittelee sävyä Rosewood, ekstravaalealle/vaalealle, lämpimälle ihonsävylle. Sävyllä korostat kasvonpiirteitä ja omaa ihonsävyäsi.
Saddle: ABH suosittelee sävyä Saddle vaalealle/keskituumalle lämpimälle, kylmälle tai oliivinsävyiselle iholle. Sävyllä luot kauniin päivettyneen ilmeen.
Cappuccino: ABH suosittelee sävyä Cappucino keskitummalle/tummalle kylmälle tai oliivinsävyiselle iholle. Sävyllä luot kauniin päivettyneen ilmeen.
Mahogany: ABH suosittelee sävyä Mahogany keskitummalle/tummalle kylmälle tai oliivinsävyiselle iholle. Sävyllä korostat kasvonpiirteitä ja tuot lämpöä kasvoille.
Rich Amber: ABH suosittelee sävyä Rich Amber vaalealle/keskituumalle lämpimälle tai neutraalinsävyiselle iholle. Sävyllä korostat kasvonpiirteitä ja omaa ihonsävyäsi.
PRO TIP
Voit käyttää Powder Bronzer -tuotetta myös luomivärinä.
PRODUCT PAIRINGS
Glow Kit
Stick Foundation

Tuotekoodi

0689304272056