Sisältöön
Bioearth

Bioearth Elementa Niacinamide 10% + Zinc 1% boosteri 15ml

13,90 €
695,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bioearth Elementa Niacinamide 10% + Zinc 1% boosteri tasapainottaa ja normalisoi talineritystä. Tuotteen aktiiviaineet niasiiniamidi 10% ja sinkki 1% yhdessä luomu aloe veran ja luonnollisessa käymisprosessissa syntyneen hyaluronihapon kanssa muodostavat tehokkaan boosterin joka tekee ihosta raikkaan ja tasaisemman.

Voidaan käyttää aamuin illoin koko kasvoille tai vain T-alueelle tai sellaisille alueille, jotka kaipaavat tasapainotusta. Levitä 2-3 pisaraa suoraan iholle kasvoveden jälkeen tai sekoita kosteusvoiteen joukkoon. Tuotetta on helppo annostella tarvittava määrä pipetillä.

Huomioithan, että tuotetta ei ole suositeltavaa käyttää happoja sisältävien tuotteiden kanssa, esimerkiksi Bioearth Elementa Glycolic Acid 10% boosterin kanssa. Tuotetta ei myöskään suositella käytettäväksi Bioearth Elementa Vitamin C 2% boosterin kanssa.

Bioearth Elementa-boosterit sisältävät aktiivisia raaka-aineita yhdistettynä luomulaatuiseen aloe veraan ja luonnollisen käymisprosessin seurauksena syntyvään hyaluronihappoon tai luomulaatuisiin öljyihin. Elementa-linjan boostereita voi käyttää sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna. Tuotetta on helppo annostella tarvittava määrä pipetillä.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA (WATER), NIACINAMIDE, CELLULOSE GUM, ZINC GLUCONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, SODIUM HYALURONATE, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL.||*-merkityt luomuviljeltyjä raaka-aineita

AQUA (WATER), NIACINAMIDE, CELLULOSE GUM, ZINC GLUCONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, SODIUM HYALURONATE, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL.||*-märkta ekologiskt odlade råvaror

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

AIAB
Vegaaninen
Nikkelitestattu

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Bioearth International s.r.l.

Käyttöohjeet

Aamuin illoin koko kasvoille tai vain T-alueelle tai sellaisille alueille, jotka kaipaavat tasapainotusta. Levitä 2-3 pisaraa suoraan iholle kasvoveden jälkeen tai sekoita kosteusvoiteen joukkoon.

Huomioithan, että tuotetta ei ole suositeltavaa käyttää happoja sisältävien tuotteiden kanssa, esimerkiksi Bioearth Elementa Glycolic Acid 10% boosterin kanssa. Tuotetta ei myöskään suositella käytettäväksi Bioearth Elementa Vitamin C 2% boosterin kanssa.

På morgonen och kvällen, applicera på hela ansiktet eller bara på T-zonen eller områden som behöver balanseras. Applicera 2-3 droppar direkt på huden efter ansiktsvatten eller blanda med fuktighetskräm.

Observera att det inte rekommenderas att använda produkten med produkter som innehåller syror, till exempel Bioearth Elementa Glycolic Acid 10% booster. Produkten rekommenderas inte heller för användning med Bioearth Elementa Vitamin C 2% booster.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

8029182011224