Sisältöön
ANASTASIA BEVERLY HILLS

Anastasia Beverly Hills Mini Loose Setting Powder irtopuuteri 6 g

25,50 €
4 250,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Anastasia Beverly Hills Mini Loose Setting Powder viimeistelee, raikastaa ja kiinnittää meikin. Puuterin levittäminen on helppoa kevyen ja erittäin hienon koostumuksen ansiosta. Imee öljyä, vähentää ihon kiiltoa ja luo virheettömän mattapintaisen lopputuloksen. Silkinsileässä puuterissa on monikäyttöinen läpikuultava sävy, joka antaa iholle tasaisen ja kuulaan vaikutelman, häivyttää pienet virheet ja saa meikin kestämään pitkään.

Miksi ihastuimme tuotteeseen: Kevyt ja silkinsileä irtopuuteri on helppo levittää. Kiinnittää meikin ja tekee ihosta tasaisen, virheettömän ja mattapintaisen. Sulautuu ihon sävyyn ja viimeistelee, kirkastaa ja pitää meikin paikallaan koko päivän. Saa meikin kestämään. Imee öljyä, vähentää kiiltoa ja luo mattapinnan. Hienojakoinen, erittäin kevyt koostumus häivyttää juonteita, epätasaisuuksia ja ihohuokosia. Yksi monikäyttöinen, läpikuultava sävy. Gluteeniton ja öljytön. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu. Ei tuki huokosia. Vegaaninen. Ei testattu eläimillä.

Tuoteyhdistelmät: Luminous Foundation,Dewy Set Setting Spray,Sun Dipped Glow Kit,Powder Bronzer.

Tuotetiedot
Väri

Translucent

Koko

6 g

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

Anastasia Beverly Hills

Käyttöohjeet

Levitä meikkivoide iholle ja kiinnitä meikki sitten Mini Loose Setting Powderilla. Napauta pieni määrä puuteria kanteen. Ota puuteria meikkisieneen tai puuterisiveltimeen ja ravista ylimääräinen puuteri pois. Painele ja pyörittele puuteria sitten kohtiin, joiden meikin haluat kiinnittää. Keskity T-alueeseen ja silmänalusiin. Levitä puuteria kasvoille isolla puuterisiveltimellä luonnollisen lopputuloksen luomiseksi. Rasvaiselle iholle voit käyttää pientä puuterisivellintä tai A23 Pro Brush -sivellintä, jotta saat paineltua puuterin kohtiin, jotka alkavat herkästi kiiltää.Hankaliin kohtiin voit käyttää meikkisientä, jonka kärjellä saat levitettyä Mini Loose Setting Powderia tarkasti juuri haluamallesi alueelle. Läpikuultavalla sävyllä voit korostaa haluamasi kohtia.

Tuotekoodi

0689304250054