Sisältöön
DIOR

DIOR Prestige La Crème Texture Riche kasvovoide 50 ml

435,90 €
8 718,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Dior Prestige La Crème Texture Riche on Diorin ensimmäinen tehokkaasti korjaava voide, joka häivyttää ikääntymisen merkkejä näkyvästi. Se on tarkoitettu kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Iho näyttää nuorentuneelta ja korjatulta kolmella tasolla – ihon suojakerroksessa, epidermiksessä ja ihomatriisissa.

Dior Prestige La Crème on Diorin kukkaisvoiman ja biologisen asiantuntemuksen tulos. Se sisältää uutta Rosapeptide -tiivistettä, jossa yhdistyvät Rose de Granville -ruusun 88 molekyyliä, sen elintärkeä mahla ja kaksi kollageenin ilmentymistä tehostavaa peptidiä. 92 %* luonnollista alkuperää olevia ainesosia sisältävä, ainutlaatuinen koostumus ja sen nuorentava vaikutus auttavat vahvistamaan ihon rakennetta ja toimintoja ja tiivistämään ja vahvistamaan sitä.

Jokaisen käyttökerran jälkeen rypyt näyttävät tasoittuneilta ja ihon volyymi näyttää palautuneen. Iho näyttää kiinteämmältä ja hehkuvammalta.

* ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 8 % ainesosista vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.

Tuotetiedot
Koko

50 ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901510738