Sisältöön
Calvin Klein tuoksut

Calvin Klein Defy for Men EdT tuoksu 30 ml

54,90 €
1 830,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Raikas. Maskuliininen. Addiktoiva. Calvin Klein Defy on rohkea kontrasti virkistävää tuoreutta ja voimakasta puuta: hajuvesi miehille, jotka rikkovat rajojaan tutkiessaan maailmaa ja sisäisiä kontrastejaan.

Tämä Calvin Klein -hajuvesi avautuu koukuttavalla sitrussekoituksella korostaen rapeaa bergamottia ja tuoretta laventelia. Kestävä ja maanläheinen vetiveröljy – vastuullisesti hankittu Haitista – on tämän miesten tuoksun sydän, joka yhdistää tuoksun eloisat elementit rikkaaseen ja houkuttelevaan meripihkaan.

Tuoksu on pakattu moderniin pulloon, joka heijastelee Calvin Kleinin ikonisia koodeja – farkkujen sinistä ja minimalismia, jossa on sensuellisuutta. Tässä CK-tuoksussa on kuvioitu mattakorkki kaarevan mutta terävän siluetin päällä, mikä edustaa rohkeutta. Uskalla uhmata.

Puinen ja raikas Calvin Klein -tuoksu, jossa virkistävä bergamotti yhdistyy raikkaaseen laventeliin ja maanläheiseen Haitin vetiveröljyyn. Runsas meripihka pohjassa luo tekstuuria ja syvyyttä tähän miesten hajuveteen, joka on täynnä kontrasteja. Hajuvesi miehille, jotka uhmaavat käytäntöjä ja ylittävät rajojaan.

Moderni pullo, joka heijastaa Calvin Kleinin ikonisia koodeja, koristeltu farkunsinisellä ja minimalismilla.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Espanja

Tuotekoodi

3616301296652

Arviot